Toba de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Toba de pui

Ingrediente

  • 700g pulpe de pui dezosate
  • 300g piept de pui
  • 2 lingurite de boia dulce
  • 1 lingurita granule de usturoi
  • 1 plic gelatina
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Taiem pulpele si pieptul fasii lungi si subtiri le condimendam cu boia dulce, usturoi granule( se poate inlocui cu usturoi pisat (2-3 catei), sare si piper dupa gust si la sfarsit gelatina fara a o dizolva, amestecam bine pana ce toate ingredientele sau incorporat.

Amestecul obtinut il punem intr-o punga de friptura, o legam bine la gura si o asezam intr-o tava de cozonac .

Dam tava la cuptor pentru cca. 45-50 minute la 180-200 grade, iar dupa ce o scoatem, punem niste greutati deasupra pentru a obtine o toba perfecta; Lasam sa se raceasca in tava, apoi o dam la frigider pentru cateva ore( ideal ar fi pentru a doua zi).

Dupa ce rulada s-a intarit, o scoatem din punga si este numai buna de servit!

PS:Pentru a iesi rulada plata, cand puneti greutati (borcane pline de exemplu) asezati un carton mai gros in tava

Daca tava este mai mare puneti pune un pahar alaturi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel
Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...

Chiftele in aluat de bere
Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor