autor:

Torok Ana-Maria

» » Mancaruri cu carne

Tocana cu rosii si ardei

Autor: Torok Ana-Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Torok Ana-Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 martie 2009

Ingrediente
750 g carne, 10-12 cepe, 2 linguri untura, 7-8 rosii, 2-3 ardei grasi

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se alege carne de minzat sau de vaca de la piept, sau carne de porc. Se
taie bucati si se prajeste in tigaie, intr-o lingura de untura. Intr-o
cratita mai mare se prajeste ceapa taiata felioare subtiri, pina se
rumeneste bine. Se asaza bucatile de carne peste ceapa, se pun deasupra
rosiile taiate felii, ardei grasi taiati ca fideaua si se toarna apa sau
zeama de carne cit sa acopere totul.Se fierbe inabusit scuturind din cind
in cind cratita, ca sa nu se lipeasca mincarea de fund. Daca scade se
adauga putina apa fierbinte pina ce carnea este bine fiarta.



Se serveste fierbinte cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana cu rosii si ardei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
TOCHITURA

TOCHITURA

Se taie morcovul rondele, ceapa si ardeiul felii subtiri. Se pun la calit in tigaia cu ulei si se

13 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Fasole cu carnati

Fasole cu carnati

Se pune fasolea la inmuiat cu o seara inainte de a fi pregatita.Se curata si se spala bine legumele,dupa

3 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 750 g carne
  • 10-12 cepe
  • 2 linguri untura
  • 7-8 rosii
  • 2-3 ardei grasi

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
PIEPT DE PUI CU SOS DE SOIA