Se alege carne de minzat sau de vaca de la piept, sau carne de porc. Se
taie bucati si se prajeste in tigaie, intr-o lingura de untura. Intr-o
cratita mai mare se prajeste ceapa taiata felioare subtiri, pina se
rumeneste bine. Se asaza bucatile de carne peste ceapa, se pun deasupra
rosiile taiate felii, ardei grasi taiati ca fideaua si se toarna apa sau
zeama de carne cit sa acopere totul.Se fierbe inabusit scuturind din cind
in cind cratita, ca sa nu se lipeasca mincarea de fund. Daca scade se
adauga putina apa fierbinte pina ce carnea este bine fiarta.
Se serveste fierbinte cu mamaliguta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii