autor:

» » Mancaruri cu peste

Tocana de cod cu legume

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Ingrediente
2 linguri ulei de masline, 2 cepe de marime medie, tocate marunt, 3 catei de usturoi, taiati felii subtiri, 1 ardei gras rosu mare, taiat betisoare, 450 g cartofi dulci, curatati si taiati in bucati de 1 cm, 3/4 lingurita sare, 1/2 lingurita cimbru uscat, 1 1/2 cana mazare Înghetata, 1 cana boabe de porumb congelate, 700 g file de cod fara piele, fara oase, taiat in bucati de o inghititura

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

1. Într-o tigaie sau o cratita mar.e, se incalzeste uleiul la foc potrivit. Se adauga ceapa si usturoiul si se prajesc, amestecând des, 5 minute sau pâna când ceapa devine aurie.
2. Se adauga ardeiul gras si cartofii dulci; se acopera si se prajesc 5 minute sau pâna când cartofii dulci incep sa se moaie. Se adauga 1 1/3 cana de apa, sarea si cimbrul; se pun la fiert.
3. Când dau În clocot, se face focul mic; se acopera si se fierb 5 minute sau pâna când cartofii dulci sunt fragezi. Se adauga mazarea si porumbul.
4. Se asaza codul deasupra legumelor; se acopera si se fierb 7 minute sau pâna când pestele este bine facut, dar inca fraged.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cod cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 cepe de marime medie
  • tocate marunt
  • 3 catei de usturoi
  • taiati felii subtiri
  • 1 ardei gras rosu mare
  • taiat betisoare
  • 450 g cartofi dulci
  • curatati si taiati in bucati de 1 cm
  • 3/4 lingurita sare
  • 1/2 lingurita cimbru uscat
  • 1 1/2 cana mazare Înghetata
  • 1 cana boabe de porumb congelate
  • 700 g file de cod fara piele
  • fara oase
  • taiat in bucati de o inghititura

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Ton cu portocale