Curatam legumele si taim felii rotunde, curatam pestele si taiem in bucati potrivite. Punem uleiul de masline in cratita, adaugam in straturi ceapa si usturoiul, cartofii si ardelul, pestele si fructele de mare, rosile, foile de dafin, patrunjelul, boiaua, sare, piper dupa gust si vinul. La sfarsit punem apa pana la jumatatea compozitiei. Punem cratita cu capac la foc mare pana incepe sa fiarba dupa care reducem focul la mediu cca. 25-30min., tragem cratita de pe foc si servim cu un pahar de vin alb rece. Este o reteta tipica portugheza ce se serveste cu regularitate in casele lor. Se poate face aceasta tocana cu mai multe feluri de peste. Va urez pofta buna!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii