autor:

Fara foto

» » Supe de carne

Tocana de porc cu radacinoase

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Suedia


    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Suedia


Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
1 lingura ulei de masline, 3 fire de praz (taiate pe jumatate in lungime, apoi taiate transfersal felii subtiri si bine spalate), 3 catei de usturoi(taiati felii subtiri), 2 morcovi, taiati in jumatate pe lungime si apoi taiati transfersal felii subtiri., 2 pastarnaci medii, taiati in jumatate pe lungime si apoi taiati transfersal felii subtiri., 1 nap (300 g) curatat si taiat buc de 1 cm apr.2 cani, 1 si 1/4 cana rosii taiate din conserva, 6 turtitele cu ghimbir 45 g, faramitate, 3 linguri otet, 2 lingurite de zahar brun, 3/4 lingurita sare, 450 g muschi de porc bine curatat, taiat in cuburi de 2-3 cm

Dificultate: Medie Timp: 50 min

4 voturi

Mod de preparare

Intr-o cratita de teflon sau o caserola termorezistenta, se incinge uleiul la foc potrivit. Se adauga prazul si usturoiul si se prajesc 5 min sau pina cind se moaie, amestecind din cind in cind.
Se adauga morcovii, pastirnacii si napul si se prajesc 7 min sau pina cind legumele devin crocante-fragede.
Se adauga rosiile, turtitele cu ghimbir, otetul, zaharul brun, sarea si 1 cana de apa; se pun la fiert. Cind dau in clocot, se dauga carnea si se face focul mic; se acopera si se mai fierb 30 de min sau pina cind carnea si legumele sunt fragede.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de porc cu radacinoase" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa din pulpa de curcan cu taitei instant

Supa din pulpa de curcan cu taitei instant

Se pune la fiert, la foc mic, in 4 litri de apa rece cu putina sare carnea de curcan. Cand clocoteste

6 voturi    10 comentarii
1h 15 min
Supe de carne
Supa de linte si pui

Supa de linte si pui

1.Se taie cubulete ceapa, morcovul, telina, ciupercile. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Medie

Timp

50 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 lingura ulei de masline
  • 3 fire de praz (taiate pe jumatate in lungime
  • apoi taiate transfersal felii subtiri si bine spalate)
  • 3 catei de usturoi(taiati felii subtiri)
  • 2 morcovi
  • taiati in jumatate pe lungime si apoi taiati transfersal felii subtiri.
  • 2 pastarnaci medii
  • taiati in jumatate pe lungime si apoi taiati transfersal felii subtiri.
  • 1 nap (300 g) curatat si taiat buc de 1 cm apr.2 cani
  • 1 si 1/4 cana rosii taiate din conserva
  • 6 turtitele cu ghimbir 45 g
  • faramitate
  • 3 linguri otet
  • 2 lingurite de zahar brun
  • 3/4 lingurita sare
  • 450 g muschi de porc bine curatat
  • taiat in cuburi de 2-3 cm

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu piept de curcan Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba cu perisoare de curcan