Tocana de porc cu radacinoase

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 lingura ulei de masline
  • 3 fire de praz (taiate pe jumatate in lungime, apoi taiate transfersal felii subtiri si bine spalate)
  • 3 catei de usturoi(taiati felii subtiri)
  • 2 morcovi, taiati in jumatate pe lungime si apoi taiati transfersal felii subtiri.
  • 2 pastarnaci medii, taiati in jumatate pe lungime si apoi taiati transfersal felii subtiri.
  • 1 nap (300 g) curatat si taiat buc de 1 cm apr.2 cani
  • 1 si 1/4 cana rosii taiate din conserva
  • 6 turtitele cu ghimbir 45 g, faramitate
  • 3 linguri otet
  • 2 lingurite de zahar brun
  • 3/4 lingurita sare
  • 450 g muschi de porc bine curatat, taiat in cuburi de 2-3 cm

Mod de preparare

Intr-o cratita de teflon sau o caserola termorezistenta, se incinge uleiul la foc potrivit. Se adauga prazul si usturoiul si se prajesc 5 min sau pina cind se moaie, amestecind din cind in cind.

Se adauga morcovii, pastirnacii si napul si se prajesc 7 min sau pina cind legumele devin crocante-fragede.

Se adauga rosiile, turtitele cu ghimbir, otetul, zaharul brun, sarea si 1 cana de apa; se pun la fiert. Cind dau in clocot, se dauga carnea si se face focul mic; se acopera si se mai fierb 30 de min sau pina cind carnea si legumele sunt fragede.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise