autor:

Fara foto

» » Supe de carne

Tocana de porc cu radacinoase

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Suedia


    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Suedia


Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
1 lingura ulei de masline, 3 fire de praz (taiate pe jumatate in lungime, apoi taiate transfersal felii subtiri si bine spalate), 3 catei de usturoi(taiati felii subtiri), 2 morcovi, taiati in jumatate pe lungime si apoi taiati transfersal felii subtiri., 2 pastarnaci medii, taiati in jumatate pe lungime si apoi taiati transfersal felii subtiri., 1 nap (300 g) curatat si taiat buc de 1 cm apr.2 cani, 1 si 1/4 cana rosii taiate din conserva, 6 turtitele cu ghimbir 45 g, faramitate, 3 linguri otet, 2 lingurite de zahar brun, 3/4 lingurita sare, 450 g muschi de porc bine curatat, taiat in cuburi de 2-3 cm

Dificultate: Medie Timp: 50 min

4 voturi

Mod de preparare

Intr-o cratita de teflon sau o caserola termorezistenta, se incinge uleiul la foc potrivit. Se adauga prazul si usturoiul si se prajesc 5 min sau pina cind se moaie, amestecind din cind in cind.
Se adauga morcovii, pastirnacii si napul si se prajesc 7 min sau pina cind legumele devin crocante-fragede.
Se adauga rosiile, turtitele cu ghimbir, otetul, zaharul brun, sarea si 1 cana de apa; se pun la fiert. Cind dau in clocot, se dauga carnea si se face focul mic; se acopera si se mai fierb 30 de min sau pina cind carnea si legumele sunt fragede.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de porc cu radacinoase" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba de afumatura cu smantana si tarhon

Ciorba de afumatura cu smantana si tarhon

Am spalat scaricica sub jet de apa calduta si apoi am taiat-o bucati. Am pus afumatura la fiert

9 voturi    8 comentarii
1h
Supe de carne
Supa de gaina

Supa de gaina

Se curata gaina, se spala bine si se lasa in apa rece. Se pune la fiert apa rece, se adauga bucatile

5 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Medie

Timp

50 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 lingura ulei de masline
  • 3 fire de praz (taiate pe jumatate in lungime
  • apoi taiate transfersal felii subtiri si bine spalate)
  • 3 catei de usturoi(taiati felii subtiri)
  • 2 morcovi
  • taiati in jumatate pe lungime si apoi taiati transfersal felii subtiri.
  • 2 pastarnaci medii
  • taiati in jumatate pe lungime si apoi taiati transfersal felii subtiri.
  • 1 nap (300 g) curatat si taiat buc de 1 cm apr.2 cani
  • 1 si 1/4 cana rosii taiate din conserva
  • 6 turtitele cu ghimbir 45 g
  • faramitate
  • 3 linguri otet
  • 2 lingurite de zahar brun
  • 3/4 lingurita sare
  • 450 g muschi de porc bine curatat
  • taiat in cuburi de 2-3 cm

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de potroace Ciorba de potroace

Se spala bine carnea, apoi se lasa sa se zvante ori se sterg bucatile cu prosoape absorbante. Pipotele se oparesc pentru 1-2 minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine

Fasolea se curăță de impurități, se pune peste noapte în apa rece pentru a se umfla, asta ca să scadă timpul de fierbere

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa gulas