autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocana de vinete cu orez ( de post )

Autor: sorina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 octombrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sorina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 octombrie 2013

Ingrediente
-4 vinete, -4-5 ceapa, -3 ardei gras colorat, -100 ml ulei, -100 g orez, - sare, - piper, -100 g bulion, -100 ml apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se toaca ceapa, ardeiul si vinete cu coaja si pe pun la calit in ulei. Dupa ce se fac auri la culoare se pune bulionul si se mai lasa 10 minute sa se caleasca si bulionul putin se adauga apa si se lasa pana scade.
Orezul se fierbe separat si se pune peste legume.
Se asezoneaza dupa gust cu sare si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de vinete cu orez ( de post )" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Boerenkool - Piure cu varza creata

Boerenkool - Piure cu varza creata

Se curata cartofii si se taie cubulete. Se pun la fiert in apa cat sa-i acopere, intr-o oala mai

5 voturi    2 comentarii
25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rulada tricolora umpluta cu crema de branza

Rulada tricolora umpluta cu crema de branza

Foarte buna pentru o masa festiva la aperitiv, are tot ce ii trebuie: aroma de ardei, spanac si braza...si

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de sorina
Zarzavat pentru ciorbe

Zarzavat pentru ciorbe

Legumele si verdeturile se spala bine. Ardeii curatati de seminte se toaca marunt (eu le-am dat prin

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Suzette

Suzette

Blatul: Mixam albusurile spuma cu un praf de sare si cu zaharul. Adaugam apoi galbenusurile si amestecam

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Nuca caramelizata

Nuca caramelizata

Caramelizam zaharul, iar cand a devenit auriu adaugam nuca netaiata si amestcam bine. Rasturnam pe

1 vot    1 comentariu
10 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Orez cu legume si ou