autor:

Ildiko Maria Molnos

» » Mancaruri cu carne

Tocana de vita

Autor: Ildiko Maria Molnos (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ildiko Maria Molnos (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iunie 2008

Ingrediente
600 grame carne de vita, o ceapa, ulei, o lingura faina, 2 linguri smantana, sare, piper dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea bucati mari. Se taie ceapa marunt si se caleste in ulei. Se adauga carnea si se fierbe adaugand din cand in cand putina apa. Cand e gata, se amesteca o lingura faina cu smantana si se adauga la tocanita.se condimenteaza cu sare si piper. Se serveste cu orez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocana din carne de vita

Tocana din carne de vita

se taie carnea in bucati potrivite si se prajeste putin in uleiul bine incins. Se stinge cu pasta

5 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Rotisserie Air Fryer Oven

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • florina , 11 august 2009

    Am incercat reteta si e delicioasa. Eu am calit ceapa si dupa am calit si feliile de carne cu ceapa apoi am pus apa.Am pus si vegeta.Super bun!

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 600 grame carne de vita
  • o ceapa
  • ulei
  • o lingura faina
  • 2 linguri smantana
  • sare
  • piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Ildiko Maria Molnos
Supa de ceapa cu cascaval

Supa de ceapa cu cascaval

Se curata ceapa, se taie rondele si se rumeneste cu untul sau margarina intr-un vas termorezistent

10 voturi    8 comentarii
25 min
Supe de legume
Medalioane mexicane

Medalioane mexicane

Se taie carnea in felii de jumatatea palmei, se prajesc feliile pe ambele parti in ulei. In uleiul

13 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Negresa clasica

Negresa clasica

Se freaca bine galbenusurile cu cele 100 grame unt si 250 grame zahar. Se adauga cacaua cernuta,praful

278 voturi    43 comentarii
1h
Prajituri

florina

Am incercat reteta si e delicioasa. Eu am calit ceapa si dupa am calit si feliile de carne cu ceapa apoi am pus apa.Am pus si vegeta.Super bun!

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Pui umplut