autor:

Ildiko Maria Molnos

» » Mancaruri cu carne

Tocana de vita

Autor: Ildiko Maria Molnos (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ildiko Maria Molnos (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iunie 2008

Ingrediente
600 grame carne de vita, o ceapa, ulei, o lingura faina, 2 linguri smantana, sare, piper dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea bucati mari. Se taie ceapa marunt si se caleste in ulei. Se adauga carnea si se fierbe adaugand din cand in cand putina apa. Cand e gata, se amesteca o lingura faina cu smantana si se adauga la tocanita.se condimenteaza cu sare si piper. Se serveste cu orez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocana din carne de vita

Tocana din carne de vita

se taie carnea in bucati potrivite si se prajeste putin in uleiul bine incins. Se stinge cu pasta

5 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte

Am pus ficățeii și untul într-o tigaie și am presărat piper roșu proaspăt măcinat.

4 voturi    2 comentarii
15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    florina , 11 august 2009

    Am incercat reteta si e delicioasa. Eu am calit ceapa si dupa am calit si feliile de carne cu ceapa apoi am pus apa.Am pus si vegeta.Super bun!

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 600 grame carne de vita
  • o ceapa
  • ulei
  • o lingura faina
  • 2 linguri smantana
  • sare
  • piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Ildiko Maria Molnos
Supa de ceapa cu cascaval

Supa de ceapa cu cascaval

Se curata ceapa, se taie rondele si se rumeneste cu untul sau margarina intr-un vas termorezistent

10 voturi    8 comentarii
25 min
Supe de legume
Medalioane mexicane

Medalioane mexicane

Se taie carnea in felii de jumatatea palmei, se prajesc feliile pe ambele parti in ulei. In uleiul

13 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Negresa clasica

Negresa clasica

Se freaca bine galbenusurile cu cele 100 grame unt si 250 grame zahar. Se adauga cacaua cernuta,praful

270 voturi    43 comentarii
1h
Prajituri
Fara foto

florina

Am incercat reteta si e delicioasa. Eu am calit ceapa si dupa am calit si feliile de carne cu ceapa apoi am pus apa.Am pus si vegeta.Super bun!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Copanele de pui cu sos picant la cuptor