autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Tocana marinareasca

Autor: veronica busuio (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: veronica busuio (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2008

Ingrediente
1kG. peste, 400 gr. ceapa, 20 gr. usturoi, oua,100 ml. vin, 100 ml. ulei,50 gr bulion, 1 fir cimbru ,sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Pestele curatat se sareaza, se portioneaza si se prajeste in ulei Separat se se caleste ceapa taiata marunt,se stinge cu bulion diluat cu putina apa.Sosul se toarna peste pestele prajit se adauga sare, piper, cimbru si se lasa la fiert. La sfirsit se adauga usturoiul tocat marunt calit in ulei si stins cu vin .Se poate consuma cu cite o jumatate de ou fiert si mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana marinareasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Medalion de rechin cu legume

Medalion de rechin cu legume

Asez pestele intr-un vas de yena uns cu ulei. Peste pestele stropit cu zeama de lamaie, presar ceapa

20 voturi    11 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Rasol de macrou cu pesto de pătrunjel și alune

Rasol de macrou cu pesto de pătrunjel și alune

Se pune pe foc o oală cu 3-4l de apă, cu boabele de piper și frunzele de dafin. Când fierbe se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
File de Crap la gratar cu legume