autor:

» » Mancaruri cu peste

Tocana marinareasca

Autor: veronica busuio (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: veronica busuio (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2008

Ingrediente
1kG. peste, 400 gr. ceapa, 20 gr. usturoi,3 oua,100 ml. vin, 100 ml. ulei,50 gr bulion, 1 fir cimbru ,sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Pestele curatat se sareaza, se portioneaza si se prajeste in ulei Separat se se caleste ceapa taiata marunt,se stinge cu bulion diluat cu putina apa.Sosul se toarna peste pestele prajit se adauga sare, piper, cimbru si se lasa la fiert. La sfirsit se adauga usturoiul tocat marunt calit in ulei si stins cu vin .Se poate consuma cu cite o jumatate de ou fiert si mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana marinareasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Bijou Espresso Machine

- 600 lei
1599.99 lei
999.99 lei

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1kG. peste
  • 400 gr. ceapa
  • 20 gr. usturoi,3 oua,100 ml. vin
  • 100 ml. ulei,50 gr bulion
  • 1 fir cimbru ,sare si piper

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu peste

File de peste in sos picant cu legume File de peste in sos picant cu legume

Intr-o tigaie se pun 2 linguri de ulei sa se incalzeasca, se prajesc ceapa si ardeii, apoi treptat celelalte legume se calesc putin.

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
MACROU CU LEGUME LA CUPTOR, IN FOLIE DE ALUMINIU