autor:

lacramioara vlad

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

TOCANITA BULGAREASCA

Autor: lacramioara vlad (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Bulgaria


    Reteta postata pe: 16 octombrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lacramioara vlad (Chef de cuisine)   
Specific:  

Bulgaria


Reteta postata pe: 16 octombrie 2006

Ingrediente
4-5 cepe, 2 ardei grasi rosii, 5-6 rosii, 1 vinata, 4 cartofi, 1 lingura de faina, 3-4 catei de usturoi

Dificultate: Medie Timp: 1h

22 voturi

Mod de preparare

Se toaca ceapa marunt si se pune intr-o cratita inpreuna cu ardeiul tocat care se inabusesc circa 5-10 minute, apoi se adauga rosiile si ele tocate, se adauga faina, cartofii taiati cuburi, vinata care inainte se feliaza si se prajeste si toate se acopera cu apa cit sa acopere ingredientele dupa care se fierbe la foc potrivit 45 de minute. La 10 minute dupa ce a inceput sa fiarba se adauga si usturoiul tocat. Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "TOCANITA BULGAREASCA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi la cuptor cu kaiser si carnati

Cartofi la cuptor cu kaiser si carnati

Cartofii ce surata si se taie rondele. Kaiserul si carnatul se taie bucati. Se unge un vas de yenna

2 voturi    2 comentarii
1h 5 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de vinete

Mancare de vinete

Vinetele se curata de coaja se taie cuburi se sareaza si se pun intr-o sita circa 15 minute. Punem

2 voturi    4 comentarii
1h 5 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 23 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Medie

Timp

1h

22 voturi

Ingrediente

  • 4-5 cepe
  • 2 ardei grasi rosii
  • 5-6 rosii
  • 1 vinata
  • 4 cartofi
  • 1 lingura de faina
  • 3-4 catei de usturoi

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Dovlecei la cuptor