autor:

lacramioara vlad

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

TOCANITA BULGAREASCA

Autor: lacramioara vlad (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Bulgaria


    Reteta postata pe: 16 octombrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lacramioara vlad (Chef de cuisine)   
Specific:  

Bulgaria


Reteta postata pe: 16 octombrie 2006

Ingrediente
4-5 cepe, 2 ardei grasi rosii, 5-6 rosii, 1 vinata, 4 cartofi, 1 lingura de faina, 3-4 catei de usturoi

Dificultate: Medie Timp: 1h

22 voturi

Mod de preparare

Se toaca ceapa marunt si se pune intr-o cratita inpreuna cu ardeiul tocat care se inabusesc circa 5-10 minute, apoi se adauga rosiile si ele tocate, se adauga faina, cartofii taiati cuburi, vinata care inainte se feliaza si se prajeste si toate se acopera cu apa cit sa acopere ingredientele dupa care se fierbe la foc potrivit 45 de minute. La 10 minute dupa ce a inceput sa fiarba se adauga si usturoiul tocat. Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "TOCANITA BULGAREASCA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de ciuperci

Mancare de ciuperci

Legumele si ciupercile se spala, se curata si se taie dupa cum urmeaza:ceapa si ardeii marunt, brocoli

20 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi taranesti

Cartofi taranesti

Se curăță, se spală legumele. Usturoiul se curăță și se toacă mărunt. Cartofii se taie

7 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 23 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Medie

Timp

1h

22 voturi

Ingrediente

  • 4-5 cepe
  • 2 ardei grasi rosii
  • 5-6 rosii
  • 1 vinata
  • 4 cartofi
  • 1 lingura de faina
  • 3-4 catei de usturoi

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorbă de miel reţetă ardelenească Ciorbă de miel reţetă ardelenească

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

3 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez

Dovleceii se spala bine, se sterg si apoi se taie pe lung in cate 2 jumatati, indepartand capetele. Fiecare jumatate se scobeste cu

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
CARTOFI CU OCHIURI