autor:

lacramioara vlad

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

TOCANITA BULGAREASCA

Autor: lacramioara vlad (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Bulgaria


    Reteta postata pe: 16 octombrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lacramioara vlad (Chef de cuisine)   
Specific:  

Bulgaria


Reteta postata pe: 16 octombrie 2006

Ingrediente
4-5 cepe, 2 ardei grasi rosii, 5-6 rosii, 1 vinata, 4 cartofi, 1 lingura de faina, 3-4 catei de usturoi

Dificultate: Medie Timp: 1h

22 voturi

Mod de preparare

Se toaca ceapa marunt si se pune intr-o cratita inpreuna cu ardeiul tocat care se inabusesc circa 5-10 minute, apoi se adauga rosiile si ele tocate, se adauga faina, cartofii taiati cuburi, vinata care inainte se feliaza si se prajeste si toate se acopera cu apa cit sa acopere ingredientele dupa care se fierbe la foc potrivit 45 de minute. La 10 minute dupa ce a inceput sa fiarba se adauga si usturoiul tocat. Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "TOCANITA BULGAREASCA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
CARTOFI NOI LA CUPTOR CU ROZMARIN SI MARAR

CARTOFI NOI LA CUPTOR CU ROZMARIN SI MARAR

Se curata cartofii,se spala si se aseaza intr-o tava unsa cu unt,se adauga sare si piper si o crenguta

3 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete si rosii pane

Vinete si rosii pane

Vinetele,spalate,necuratate,se taie felii(rondele) de cca 1,5 cm;se presara cu putina sare si se

14 voturi    16 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 23 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Medie

Timp

1h

22 voturi

Ingrediente

  • 4-5 cepe
  • 2 ardei grasi rosii
  • 5-6 rosii
  • 1 vinata
  • 4 cartofi
  • 1 lingura de faina
  • 3-4 catei de usturoi

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de miel ardeleneasca Ciorba de miel ardeleneasca

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Cartofi gratinati cu parmesan ceapa rosie si susan