autor:

lacramioara vlad

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

TOCANITA BULGAREASCA

Autor: lacramioara vlad (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Bulgaria


    Reteta postata pe: 16 octombrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lacramioara vlad (Chef de cuisine)   
Specific:  

Bulgaria


Reteta postata pe: 16 octombrie 2006

Ingrediente
4-5 cepe, 2 ardei grasi rosii, 5-6 rosii, 1 vinata, 4 cartofi, 1 lingura de faina, 3-4 catei de usturoi

Dificultate: Medie Timp: 1h

22 voturi

Mod de preparare

Se toaca ceapa marunt si se pune intr-o cratita inpreuna cu ardeiul tocat care se inabusesc circa 5-10 minute, apoi se adauga rosiile si ele tocate, se adauga faina, cartofii taiati cuburi, vinata care inainte se feliaza si se prajeste si toate se acopera cu apa cit sa acopere ingredientele dupa care se fierbe la foc potrivit 45 de minute. La 10 minute dupa ce a inceput sa fiarba se adauga si usturoiul tocat. Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "TOCANITA BULGAREASCA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste cu legume

Paste cu legume

Pastele se fierb in apa cu sare circa 8 minute.Legumele se spala si conopida si brocoli se rup in

21 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
MANCARE DE VINETE CU DOVLECEI

MANCARE DE VINETE CU DOVLECEI

Se spala legumele. Ceapa se curata, se taie julien si se pune la calit in uleiul incins. Cand devine

23 voturi    16 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 23 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Medie

Timp

1h

22 voturi

Ingrediente

  • 4-5 cepe
  • 2 ardei grasi rosii
  • 5-6 rosii
  • 1 vinata
  • 4 cartofi
  • 1 lingura de faina
  • 3-4 catei de usturoi

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Chiftele de dovlecel la Doubletta