autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Tocanita ciobanesca

Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iulie 2008

Ingrediente
300 g branza de oaie sfaramata, 300 g carnati afumati de porc, 6 oua, 2 linguri untura, 3 - 4 cepe potrivite, sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Cureti si tai ceapa marunt, apoi o calesti in untura. Adaugi carnatii taiati felii subtiri, ii rumenesti, apoi adaugi branza sfaramata si ouale batute cu un praf de sare ca pentru omleta. Dupa ce s-au prajit si ouale, pui tocanita in farfurii si pui alaturi un bot mare de mamaliga si o cana de vin - rosu merge mai bine !
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita ciobanesca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancarica cu carne

Mancarica cu carne

Cartofii se curata se spala si se taie in sferuri, ceapa se toaca marunt si se pune la calit, ardeii

19 voturi    9 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Cartofi umpluti si gratinati

Cartofi umpluti si gratinati

Se fierb cartofii cu coaja pentru 14 minute. Se curata de coaja dupa racire si se scobesc in

10 voturi    10 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 300 g branza de oaie sfaramata
  • 300 g carnati afumati de porc
  • 6 oua
  • 2 linguri untura
  • 3 - 4 cepe potrivite
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Ciolan afumat fiert in vin servit cu piure de cartofi cu nucsoara si mancare de ardei capia copti