autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Tocanita ciobanesca

Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iulie 2008

Ingrediente
300 g branza de oaie sfaramata, 300 g carnati afumati de porc, 6 oua, 2 linguri untura, 3 - 4 cepe potrivite, sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Cureti si tai ceapa marunt, apoi o calesti in untura. Adaugi carnatii taiati felii subtiri, ii rumenesti, apoi adaugi branza sfaramata si ouale batute cu un praf de sare ca pentru omleta. Dupa ce s-au prajit si ouale, pui tocanita in farfurii si pui alaturi un bot mare de mamaliga si o cana de vin - rosu merge mai bine !
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita ciobanesca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulada de pui in glazura alba

Rulada de pui in glazura alba

Pieptul se spala, se curata de pielita si se taie ca pentru snitel, se bate putin si se aseaza fiecare

1 vot    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Carnatei in foi de placinta

Carnatei in foi de placinta

Taiati carnatii in bucati de 10-12 cm lungime. Crestati-i in 4 la capete, cam pe lungimea de 1 cm.

6 voturi    1 comentariu
25 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 300 g branza de oaie sfaramata
  • 300 g carnati afumati de porc
  • 6 oua
  • 2 linguri untura
  • 3 - 4 cepe potrivite
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ficatei in sos de smantana