autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Tocanita ciobanesca

Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iulie 2008

Ingrediente
300 g branza de oaie sfaramata, 300 g carnati afumati de porc, 6 oua, 2 linguri untura, 3 - 4 cepe potrivite, sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Cureti si tai ceapa marunt, apoi o calesti in untura. Adaugi carnatii taiati felii subtiri, ii rumenesti, apoi adaugi branza sfaramata si ouale batute cu un praf de sare ca pentru omleta. Dupa ce s-au prajit si ouale, pui tocanita in farfurii si pui alaturi un bot mare de mamaliga si o cana de vin - rosu merge mai bine !
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita ciobanesca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Paste cu pui și ciuperci

Paste cu pui și ciuperci

După câteva săptămâni agitate, în care am lipsit din spațiul online, revin cu o reteță pentru

7 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Un altfel de musaca

Un altfel de musaca

Cantitatile sunt in functie de marimea tavii pentru chec. Ceapa se taie marunt si se caleste intr-o

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 300 g branza de oaie sfaramata
  • 300 g carnati afumati de porc
  • 6 oua
  • 2 linguri untura
  • 3 - 4 cepe potrivite
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pui cu tomate -duo