Reteta postata pe: 03 iulie 2008
Ingrediente
300 g branza de oaie sfaramata, 300 g carnati afumati de porc, 6 oua, 2 linguri untura, 3 - 4 cepe potrivite, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Cureti si tai ceapa marunt, apoi o calesti in untura. Adaugi carnatii taiati felii subtiri, ii rumenesti, apoi adaugi branza sfaramata si ouale batute cu un praf de sare ca pentru omleta. Dupa ce s-au prajit si ouale, pui tocanita in farfurii si pui alaturi un bot mare de mamaliga si o cana de vin - rosu merge mai bine !
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita ciobanesca" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se feliaza carnea de vita cu o seara inainte de a fi prajita ; se sareaza si pipereaza si se pune
0 voturi
0 comentarii
45 min
Puneti aripioarele in punga Maggi si adaugati condimentele din plic. Nu e nevoie sa folositi ulei
6 voturi
5 comentarii
55 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate