autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Tocanita ciobanesca

Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iulie 2008

Ingrediente
300 g branza de oaie sfaramata, 300 g carnati afumati de porc, 6 oua, 2 linguri untura, 3 - 4 cepe potrivite, sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Cureti si tai ceapa marunt, apoi o calesti in untura. Adaugi carnatii taiati felii subtiri, ii rumenesti, apoi adaugi branza sfaramata si ouale batute cu un praf de sare ca pentru omleta. Dupa ce s-au prajit si ouale, pui tocanita in farfurii si pui alaturi un bot mare de mamaliga si o cana de vin - rosu merge mai bine !
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita ciobanesca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pilaf la cuptor cu copanele

Pilaf la cuptor cu copanele

Am calit legumele in ulei. Cand s`au inmuiat, am adaugat si orezul spalat si scurs. Ciocanele le`am

2 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Curry usor de pui

Curry usor de pui

Se pun ceapa, usturoiul si ghimbirul si se proceseaza intr-un robot de bucatarie pana se obtine o

6 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 300 g branza de oaie sfaramata
  • 300 g carnati afumati de porc
  • 6 oua
  • 2 linguri untura
  • 3 - 4 cepe potrivite
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Cartofi umpluti la cuptor