Reteta de tocanita cu aripioare de pui. Tocanita cu aripioare de pui reteta simpla. Tocanita de pui reteta bunicii. Retete cu pui.
Reteta de tocanita cu aripioare de pui am invatat s-o fac de la bunica. Este simpla, delicioasa si se prepara foarte usor.
Aripioarele se spala si se pun la fiert cateva minute; apoi se scurg de apa, se sterg si se pun la prajit in putin ulei cate 4-5 minute pe fiecare parte pana se rumenesc usor.
Ceapa tocata solzisori si gogosarul taiat la fel se adauga peste aripioare si se calesc. Cand legumele s-au inmuiat adaugam bulionul, completam cu apa si lasam sa fiarba pana scade si sosul se ingroasa.
Se potriveste de sare si piper si, dupa ce stingem focul, adaugam patrunjel verde tocat marunt.
Reteta de tocanita cu aripioare de pui este gata de savurat alaturi de mamaliguta sau paine calda de casa. Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii