autor:

Gustul din bucatarie

» » Mancaruri cu carne

Tocanita cu aripioare de pui

Autor: Gustul din bucatarie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gustul din bucatarie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 decembrie 2012

Ingrediente
* aripioare de pui, * 1 ceapa, * 1 gogosar ( sau ardei gras rosu), * bulion sau suc de rosii, * ulei, * sare si piper, * patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 1h

11 voturi

Mod de preparare

Aripioarele se spala si se pun la fiert cateva minute; apoi se scurg de apa si se pun la prajit in putin ulei cate 4-5 minute pe fiecare parte pana se rumenesc usor.
Ceapa tocata pestisori si gogosarul taiat la fel se adauga peste aripioare si se calesc. Cand legumele s-au inmuiat adaugam bulionul, completam cu apa si lasam sa fiarba pana scade si sosul se ingroasa.
Se potriveste de sare / piper si adaugam patrunjel verde tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu aripioare de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita saseasca de iepure servita la ceaon cu mamaliguta

Tocanita saseasca de iepure servita la ceaon cu mamaliguta

Un iepure zglobiu si tinerel, maruntit cu satarul, se lasa peste noapte la fragezit sa se imbete

2 voturi    1 comentariu
4h 30 min
Mancaruri cu carne
Dovlecei umpluti

Dovlecei umpluti

Se taie dovleceii pe jumatate,se decapeaza,se umplu cu miezul scos din ei,carnea tocata,marar verde

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    alexandra gabriela , 10 martie 2017

    ft delicioasa a fost de neuitat

  • Fara foto

    Elena Dragos , 20 iunie 2014

    foarte buna

  • Fara foto

    Livioara Mocanu , 14 mai 2014

    o voi incerca maine

    • Gustul din bucatarie

      Gustul din bucatarie (Chef de cuisine) , 01 februarie 2014

      Multumesc....familia chiar s-a lins pe degete! Doamna Manu, puteti folosi mai putin ulei daca vi se pare prea multa grasime :)

    • Fara foto

      Manu Argentina , 30 ianuarie 2014

      arata bine dar are grasime cam multa,banuiesc ca e buna

    • Fara foto

      Lenuta Georgescu , 30 ianuarie 2014

      foarte buna

    • Fara foto

      Anisoara Chelariu , 19 ianuarie 2014

      UN DELICIU !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

11 voturi

Ingrediente

  • * aripioare de pui
  • * 1 ceapa
  • * 1 gogosar ( sau ardei gras rosu)
  • * bulion sau suc de rosii
  • * ulei
  • * sare si piper
  • * patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Gustul din bucatarie
Hummus

Hummus

Important de stiut este ca daca o sa cumparati naut uscat, trebuie sa-l lasati de cu seara la inmuiat

4 voturi    5 comentarii
2h 30 min
Aperitive
Ciorba de fasole boabe - de post

Ciorba de fasole boabe - de post

In prima faza daca va hotarati sa pregatiti acest fel e bine ca inainte cu o zi fasolea sa fie pusa

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Varza la cuptor cu rasol de porc

Varza la cuptor cu rasol de porc

Rasolul de porc se spala, se curata si se pune la fiert pana ii luam spuma. Varza se toaca fideluta

0 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne

alexandra gabriela

ft delicioasa a fost de neuitat

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Musaca