autor:

Gustul din bucatarie

» » Mancaruri cu carne

Tocanita cu aripioare de pui

Autor: Gustul din bucatarie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gustul din bucatarie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 decembrie 2012

Ingrediente
* aripioare de pui, * 1 ceapa, * 1 gogosar ( sau ardei gras rosu), * bulion sau suc de rosii, * ulei, * sare si piper, * patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 1h

17 voturi

Mod de preparare

Aripioarele se spala si se pun la fiert cateva minute; apoi se scurg de apa si se pun la prajit in putin ulei cate 4-5 minute pe fiecare parte pana se rumenesc usor.
Ceapa tocata pestisori si gogosarul taiat la fel se adauga peste aripioare si se calesc. Cand legumele s-au inmuiat adaugam bulionul, completam cu apa si lasam sa fiarba pana scade si sosul se ingroasa.
Se potriveste de sare / piper si adaugam patrunjel verde tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu aripioare de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Coq au vin de pui cu dovleac si mere

Coq au vin de pui cu dovleac si mere

Se spala puiul si se taie pe spate, apoi se desface cu pieptul si pulpele in mijloc. Se condimenteaza

10 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
SNITELE DIN PULPA DE PORC

SNITELE DIN PULPA DE PORC

Se spala bine carnea,se sterge bine de apa . Se aseaza o bucata de folie de plastic pe tocator,se

4 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    alexandra gabriela , 10 martie 2017

    ft delicioasa a fost de neuitat

  • Fara foto

    Elena Dragos , 20 iunie 2014

    foarte buna

  • Fara foto

    Livioara Mocanu , 14 mai 2014

    o voi incerca maine

    • Gustul din bucatarie

      Gustul din bucatarie (Chef de cuisine) , 01 februarie 2014

      Multumesc....familia chiar s-a lins pe degete! Doamna Manu, puteti folosi mai putin ulei daca vi se pare prea multa grasime :)

    • Fara foto

      Manu Argentina , 30 ianuarie 2014

      arata bine dar are grasime cam multa,banuiesc ca e buna

    • Fara foto

      Lenuta Georgescu , 30 ianuarie 2014

      foarte buna

    • Fara foto

      Anisoara Chelariu , 19 ianuarie 2014

      UN DELICIU !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

17 voturi

Ingrediente

  • * aripioare de pui
  • * 1 ceapa
  • * 1 gogosar ( sau ardei gras rosu)
  • * bulion sau suc de rosii
  • * ulei
  • * sare si piper
  • * patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Gustul din bucatarie
Hummus

Hummus

Important de stiut este ca daca o sa cumparati naut uscat, trebuie sa-l lasati de cu seara la inmuiat

4 voturi    5 comentarii
2h 30 min
Aperitive
Ciorba de fasole boabe - de post

Ciorba de fasole boabe - de post

In prima faza daca va hotarati sa pregatiti acest fel e bine ca inainte cu o zi fasolea sa fie pusa

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Varza la cuptor cu rasol de porc

Varza la cuptor cu rasol de porc

Rasolul de porc se spala, se curata si se pune la fiert pana ii luam spuma. Varza se toaca fideluta

2 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne

alexandra gabriela

ft delicioasa a fost de neuitat

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui marinat la cuptor Pui marinat la cuptor

Bucăţile de pui se spală şi se şterg cu şervete de hârtie. Într-un castron se pun uleiul, condimentele, sare, piper,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

4 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Mancare de dovlecei cu pulpa de curcan ,in sos de rosii