autor:

Gustul din bucatarie

» » Mancaruri cu carne

Tocanita cu aripioare de pui

Autor: Gustul din bucatarie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gustul din bucatarie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 decembrie 2012

Ingrediente
* aripioare de pui, * 1 ceapa, * 1 gogosar ( sau ardei gras rosu), * bulion sau suc de rosii, * ulei, * sare si piper, * patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 1h

13 voturi

Mod de preparare

Aripioarele se spala si se pun la fiert cateva minute; apoi se scurg de apa si se pun la prajit in putin ulei cate 4-5 minute pe fiecare parte pana se rumenesc usor.
Ceapa tocata pestisori si gogosarul taiat la fel se adauga peste aripioare si se calesc. Cand legumele s-au inmuiat adaugam bulionul, completam cu apa si lasam sa fiarba pana scade si sosul se ingroasa.
Se potriveste de sare / piper si adaugam patrunjel verde tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu aripioare de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
SOTE DE VITEL(VITA) CU LEGUME

SOTE DE VITEL(VITA) CU LEGUME

Legumele se curata,se spala ,se taie dupa necesitate si se fierb 20-30 de minute in apa rece cu putina

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
ficat de porc cu cartofi pai

ficat de porc cu cartofi pai

Ficatul tinut in lapte inainte de preparare se taie in bucati potrivite. Ceapa toacata marunt se

7 voturi    6 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    alexandra gabriela , 10 martie 2017

    ft delicioasa a fost de neuitat

  • Fara foto

    Elena Dragos , 20 iunie 2014

    foarte buna

  • Fara foto

    Livioara Mocanu , 14 mai 2014

    o voi incerca maine

    • Gustul din bucatarie

      Gustul din bucatarie (Chef de cuisine) , 01 februarie 2014

      Multumesc....familia chiar s-a lins pe degete! Doamna Manu, puteti folosi mai putin ulei daca vi se pare prea multa grasime :)

    • Fara foto

      Manu Argentina , 30 ianuarie 2014

      arata bine dar are grasime cam multa,banuiesc ca e buna

    • Fara foto

      Lenuta Georgescu , 30 ianuarie 2014

      foarte buna

    • Fara foto

      Anisoara Chelariu , 19 ianuarie 2014

      UN DELICIU !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

13 voturi

Ingrediente

  • * aripioare de pui
  • * 1 ceapa
  • * 1 gogosar ( sau ardei gras rosu)
  • * bulion sau suc de rosii
  • * ulei
  • * sare si piper
  • * patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Gustul din bucatarie
Hummus

Hummus

Important de stiut este ca daca o sa cumparati naut uscat, trebuie sa-l lasati de cu seara la inmuiat

4 voturi    5 comentarii
2h 30 min
Aperitive
Ciorba de fasole boabe - de post

Ciorba de fasole boabe - de post

In prima faza daca va hotarati sa pregatiti acest fel e bine ca inainte cu o zi fasolea sa fie pusa

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Varza la cuptor cu rasol de porc

Varza la cuptor cu rasol de porc

Rasolul de porc se spala, se curata si se pune la fiert pana ii luam spuma. Varza se toaca fideluta

0 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne

alexandra gabriela

ft delicioasa a fost de neuitat

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Fasole cu carnati