autor:

diana

» » Mancaruri cu carne

Tocanita cu carne de porc si paste

Autor: diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 martie 2010

Ingrediente
600g carne de porc, 2 cepe, 1 morcov, 1ardei gars, 250g paste, 2 linguri pasta de rosii, sare, piper, optional:, 1lingurita de zahar, 2-3 catei de usturoi ,, foaie de dafin

Dificultate: Medie Timp: 2h

8 voturi

Mod de preparare

carnea se taie cubulete mici si se pune la calit intr-o cratita cu ulei incins.
se amesteca continu pana isi schimba culoarea, atunci adaugam ceapa taiata bucatele mai mare.
o lasam 2 minute dupa care punem ardeiul taiat cu bulete si morcovul dat pe razatoarea mica.
lasam sa fiarba la foc mic pana scade zeama, adaugam sare, piper, un pahar cu apa, acoperim si lasam sa fiarba inabusit la foc mic.
cand carnea este aproape gata punem si pasta de rosii, zaharul, foia de dafin, ustoroul si dam gust cu sare si piper daca mai este nevoie completam cu apa astfel nivelul apei sa fie cu 2 degete deasupra carnii.
cand a fiert carnea ingrosam sosul cu 2 linguri de faina dizolvate in apa rece, dam un clocot si oprim focul.

pastele se pun la fiert in apa care fierbe cu un praf de sare si o lingura de unt. cand apa fierbe bine oprim focul si acoperim oala , le lasam asa pana isi maresc volumul, apoi le scurgem si le clatim in apa rece.

totodata aceasta tocanita poate fi servita si cu altfel de garnituri cartofi natur, piure, orez...etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu carne de porc si paste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Confit de canard

Confit de canard

* Prima zi: Presara pulpele de rata bine de tot cu sare, pe toate partile. Pune-le intr-o tava, acopera-le

3 voturi    3 comentarii
30h
Mancaruri cu carne
CHIFTELE

CHIFTELE

Intrun castron amestecam foarte bine toate ingredientele, formam chiftelute cu mainile inmuiate in

2 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

    Arata tare bine! Foarte gustoasa!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

    Arata foarte bine poza si cred ca este si foarte buna.

Dificultate

Medie

Timp

2h

8 voturi

Ingrediente

  • 600g carne de porc
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1ardei gars
  • 250g paste
  • 2 linguri pasta de rosii
  • sare
  • piper
  • optional:
  • 1lingurita de zahar
  • 2-3 catei de usturoi ,
  • foaie de dafin

Raporteaza reteta

Retete
de diana
Prajitura caramel

Prajitura caramel

Pentru prepararea blatului: Albusurile se bat spuma. Se fierbe zaharul cu apa pana se formeaza

21 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Tort aniversar

Tort aniversar

Am copt 2 blaturi a cate 6 oua fiecare si jumatate din ingrediente Pt un blat: se separa albusurile

6 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Torturi
Melci cu budinca

Melci cu budinca

Se dizolva drojdia in lapte cu o lingura de zahar si 2 linguri de faina, se lasa sa stea10 minute. Oul

8 voturi    7 comentarii
3h
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Arata tare bine! Foarte gustoasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Piftie de pasare