Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei, dupa care adaugam carnatul taiat (in grosime de un deget) si costita taiata bucati mai mici.
Adaugam sare, piper, cimbru si trei cani de apa.
Dupa ce au fiert destul de bine si zeama a scazut, adaugam usturoiul pisat si pasta de tomate si amestecam.
Mai lasam pe foc cam 5 min dupa care stingem focul si presaram patrunjel tocat marunt.
Se serveste cu garnitura de cartofi piure sau natur.
SAU
Se renunta la pasta de tomate si se face un sos din
2 ling faina
2 ling smantana
1/2 lapte rece
Toatea acestea se amesteca si se adauga peste carnat.
Se serveste cu mamaliga si muraturi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii