Se taie puiul in 6-8 bucati si se tavaleste prin boia. Se pune intr-o tava cu putina apa. Se da la cuptor 30 de minute, la foc mare sau chiar la broiler pana se rumeneste. Daca preferati il puteti praji in ulei sau unt.Se taie ceapa si ardeiul cubulete. Se pun la calit in cele 2 linguri de ulei si putina apa. Se taie rosiile in bucatele mici. Cand ceapa devine translucida, dupa aproximativ 10 minute, se adauga: vinul, supa, patrunjelul, sosul Worcestershire si rosiile cu sos cu tot. Se lasa sa fiarba in clocote inca 5 minute.Se adauga fasolea, porumbul congelat si puiul. Se mai fierb inca 30-40 de minute pana mai scade din zeama.
4
Intr-un castronel se amesteca faina cu cateva linguri de sos fierbinte din mancare. Se pune aceste sos in oala, se amesteca si se mai lasa sa fiarba inca 5 minute. Se poate orna cu patrunjel si servi alaturi de orez sau cartofi.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii