autor:

gicuta

» » Mancaruri cu carne

Tocanita cu galuste din faina

Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iulie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iulie 2015

Ingrediente
500 g carne de pasare(eu am avut de gasca), o ceapa mare, o frunza de dafin, 2 linguri cu pasta de tomate, 1 lingura cu faina, sare, piper, un praf de boia iute, marar verde, Pentru galuste, 2 oua, 2 linguri apa, 5 linguri faina, un praf de sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

15 voturi

Mod de preparare

Se pune la fiert carnea spalata cu un praf de sare si o frunza de dafin. Indepartam spuma care se formeaza. Cand a fiert pe jumatate, adaugam ceapa. Dupa ce carnea fierbe in intregime, o scoatem si cand se racoreste o alegem de pe oase.

Pentru galuste: Punem ouale intr-un castron impreuna cu apa si un praf de sare. Le batem bine cu telul si adaugam treptat faina. In cratita cu zeama de carne, punem galustile cu lingura si le lasam sa fiarba pana se ridica deasupra.Adaugam carnea, boaua iute, pasta de tomate si faina diluata cu putina supa.Lasam sa fiarba totul 5-10 minute si condimentam cu sare si piper .Dam deoparte oala de pe foc si presaram mararul tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu galuste din faina" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
SARMALE

SARMALE

1.Adaugam peste carne condimentele pentru sarmale,ouale, orezul, delikatul si amestecam. 2.Luam

16 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Raţă pe varză

Raţă pe varză

Raţa se curăţă de ţepi, alte resturi rămase de la ciupelit. Se scot pulpele întregi, aripile

9 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Valentina , 09 octombrie 2018

    Wowwwww ce galuste Minune suuuuuuuuuuper !!!!

  • Fara foto

    Novac Maria , 04 ianuarie 2016

    In galustele din faina nu se pune apa ....in loc de apa se pune ulei....ies foarte pufoase

Dificultate

Redusa

Timp

1h

15 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne de pasare(eu am avut de gasca)
  • o ceapa mare
  • o frunza de dafin
  • 2 linguri cu pasta de tomate
  • 1 lingura cu faina
  • sare
  • piper
  • un praf de boia iute
  • marar verde
  • Pentru galuste
  • 2 oua
  • 2 linguri apa
  • 5 linguri faina
  • un praf de sare

Raporteaza reteta

Retete
de gicuta
Cozonac Rosenkranz

Cozonac Rosenkranz

Laptele caldut il amestecam cu 3 liguri de zahar si drojdia. Intr-un castron se cerne faina,

14 voturi    5 comentarii
4h
Aluaturi si Foietaje
Strudel cu mere

Strudel cu mere

Merele se calesc cu zaharul dupa care se adauga scortisoara si zaharul vanilat. Din apa, ulei , zahar,

21 voturi    8 comentarii
3h
Retete de post
Tort cu crema de zahar ars

Tort cu crema de zahar ars

Crema: Cele 8 linguri de zahar se pun la caramelizat in cratita. Cand este gata se tapeteaza peretii

20 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Fara foto

Valentina

Wowwwww ce galuste Minune suuuuuuuuuuper !!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Creier de porc cu ceapa Creier de porc cu ceapa

Se alege creierul de porc de cheagurile de sange, apoi se opareste 10 minute in apa clocotita cu putina sare si o lingurita de otet.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tocanita cu ficatei de pui Tocanita cu ficatei de pui

Se curata si taie ceapa marunt. Se pune tuciul pe foc sa se incinga, se adauga uleiul, apoi ceapa si se lasa sa se caleasca la foc mic

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Piept de rata cu sos de portocale si vin rosu si ciuperci champignon cu patrunjel