Se pune la fiert carnea spalata cu un praf de sare si o frunza de dafin. Indepartam spuma care se formeaza. Cand a fiert pe jumatate, adaugam ceapa. Dupa ce carnea fierbe in intregime, o scoatem si cand se racoreste o alegem de pe oase.
Pentru galuste: Punem ouale intr-un castron impreuna cu apa si un praf de sare. Le batem bine cu telul si adaugam treptat faina. In cratita cu zeama de carne, punem galustile cu lingura si le lasam sa fiarba pana se ridica deasupra.Adaugam carnea, boaua iute, pasta de tomate si faina diluata cu putina supa.Lasam sa fiarba totul 5-10 minute si condimentam cu sare si piper .Dam deoparte oala de pe foc si presaram mararul tocat.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii