Tocanita cu ghebe si ciuperci

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa
Tocanita cu ghebe si ciuperci

Ingrediente

  • 300 gr ghebe la borcan in sare
  • 1 borcan mic ciuperci taiate
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 150 gr rosii decojite in suc de rosii
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita boia de ardei iute
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 cana cu apa

Mod de preparare

Ghebele le spalam bine si le lasam in apa rece la desarat. Schimbam apa, cam o data la jumatate de ora. Dupa ce s-au desarat, le tocam, dar nu foarte marunt.

Ciupercile le scurgem de zeama, le spalam si le mai taiem putin.

Ceapa o curatam si o tocam marunt.

Morcovul il decojim, il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.

Rosiile decojite le facem cubulete.

In vasul aparatului punem uleiul, ceapa si morcovul, le amestecam.

Adaugam ghebele, ciupercile si rosiile tocate.

Presaram sare, piper, boiaua iute, invartim totul si turnam apa.

Conectam aparatul la curent, il acoperim cu capacul, selectam modul High si un timp de 3 ore si 30 de minute.

Il lasam sa isi faca treaba singur, iar in ultima jumatate de ora, incorporam pasta de tomate si usturoiul curatat si pisat.

Cand este gata, deconectam Crock Pot-ul de la curent.

Lasam sa se racoreasca putin tocanita, apoi o servim fie simpla, cu un piure, cu mamaliguta si ce mai doriti.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise