Ghebele le spalam bine si le lasam in apa rece la desarat. Schimbam apa, cam o data la jumatate de ora. Dupa ce s-au desarat, le tocam, dar nu foarte marunt.
Ciupercile le scurgem de zeama, le spalam si le mai taiem putin.
Ceapa o curatam si o tocam marunt.
Morcovul il decojim, il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.
Rosiile decojite le facem cubulete.
In vasul aparatului punem uleiul, ceapa si morcovul, le amestecam.
Adaugam ghebele, ciupercile si rosiile tocate.
Presaram sare, piper, boiaua iute, invartim totul si turnam apa.
Conectam aparatul la curent, il acoperim cu capacul, selectam modul High si un timp de 3 ore si 30 de minute.
Il lasam sa isi faca treaba singur, iar in ultima jumatate de ora, incorporam pasta de tomate si usturoiul curatat si pisat.
Cand este gata, deconectam Crock Pot-ul de la curent.
Lasam sa se racoreasca putin tocanita, apoi o servim fie simpla, cu un piure, cu mamaliguta si ce mai doriti.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii