Tocanita de ardei cu piept de pui

Timp pregatire
300 minute
Complexitate
medie
Tocanita de ardei cu piept de pui

Ingrediente

  • 1 piept de pui dezosat si fara piele
  • 1ceapa mare alba
  • 2 ardei grasi
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • 2 lg ulei
  • 50 ml apa
  • 1 borcanel de ketchup facut in casa ( cca 200 g)

Mod de preparare

Pieptul de pui il speli sub jet de apa rece si il tai fasii lungi.

Ceapa o cureti , o speli bine cu apa rece si o tai solzisori.

Ardeii ii cureti de cotor si seminte, ii speli si ii tai julienne.

Intr-un vas mare asezi pieptul de pui, ceapa si ardeii in straturi alternative, presarand sare, piper si boia, apoi amesteci bine totul. Acoperi cu un capac si dai la rece pentru 4 ore.

Intr-un wok pui uleiul si amestecul de pui cu legume si lasi la foc mic, amestecand din cand in cand. Daca este nevoie adaugi si apa.

Cand puiul este bine facut si legumele moi adaugi si borcanelul de ketchup, lasand sa mai fiarba inca 5 minute.

Eventual mai adaugi sare, dar este delicioasa, asa mai dulce.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura