Ceapa se toaca si se pune la calit in ulei.
Carnea se taie cuburi si se caleste impreuna cu ceapa. Se pune 1/4 lingurita de sare si cateva linguri de apa, se acopera si se lasa sa se inabuse 5 minute.
Se adauga cartofii taiati rustic, cuburi mari, restul legumelor taiate cubulete, se calesc 2-3 minute, apoi se sting cu apa fierbinte. Apa trebuie sa acopere un pic carnea si restul ingredientelor.
Se acopera tocanita si se lasa sa fiarba la foc mic, cu cratita partial acoperita, pana cand scade si carnea este bine fiarta.
Daca punem rosii la tocanita de cartofi cu carne, acestea se adauga cand carnea este aproape fiarta (altfel intaresc carnea).
Se adauga vegeta, se gusta apoi tocanita de sare. Se stinge focul, se presara patrunjel peste tocanita si se acopera. Se poate servi in 5 minute.
Fac aceeasi tocanita si din carne de pui!
Sper sa va placa!
Sa aveti pofta!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii