Se taie felii ardeii si ceapa, iar usturoiul se toaca nu foarte marunt. Acestea se pun la prajit intr-o tigaie in care am pus 3 linguri de ulei. Se feliaza sunca, si se adauga peste legume. Se continua prajirea inca cca 30 min., iar cind incepe sa se prinda, se adauga un pahar de vin alb, apoi cite o lingura de apa daca este necesar. Cind ceafa de porc este fiarta, se muta toata compozitia intr-o cratita, se adauga cartofii taiati cubulete, apoi o lingura de faina, si o lingurita de boia. Se amesteca bine, apoi se adauga cele 2 cani de apa, si se fierbe tocanita cca 30-40 min. Se pune o lingura de vegeta, se potriveste de sare, piper, apoi se presara maghiran, cimbru si frunze de patrunjel verde.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii