Se pun ciupercile la fiert 10 minute intregi dupa care se scurg de apa si se toaca cubulete. Intr-o cratita se prajeste ceapa dupa care se pun ciupercile tocate si un pahar de apa.se pune capac si se lasa sa fiarba bine. Dupa ce s-au fiert ciupercile se bat galbenusurile cu smantana si faina, se pun peste ciuperci si se amesteca repede pana se omogenizeaza, se lasa inca 5-10 minute amestecand sa nu se prinda.
La sfarsit se adauga putin patrunjel tocat.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii