Tocanita de ciuperci

Timp pregatire
119 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de ciuperci
  • 3 cepe mijlocii
  • 2 galbenusuri de oua
  • 1 pahar de smantana (250g)
  • 2 linguri de faina alba
  • delicat dupa gust
  • putin patrunjel tocat marunt

Mod de preparare

Se pun ciupercile la fiert 10 minute intregi dupa care se scurg de apa si se toaca cubulete. Intr-o cratita se prajeste ceapa dupa care se pun ciupercile tocate si un pahar de apa.se pune capac si se lasa sa fiarba bine. Dupa ce s-au fiert ciupercile se bat galbenusurile cu smantana si faina, se pun peste ciuperci si se amesteca repede pana se omogenizeaza, se lasa inca 5-10 minute amestecand sa nu se prinda.

La sfarsit se adauga putin patrunjel tocat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise