autor:

Mihaela

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de ciuperci

Autor: Mihaela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 aprilie 2011

Ingrediente
1 kg de ciuperci, 3 cepe mijlocii, 2 galbenusuri de oua, 1 pahar de smantana (250g), 2 linguri de faina alba, delicat dupa gust, putin patrunjel tocat marunt

Dificultate: Redusa Timp: 1h 59 min

1 vot

Mod de preparare

Se pun ciupercile la fiert 10 minute intregi dupa care se scurg de apa si se toaca cubulete. Intr-o cratita se prajeste ceapa dupa care se pun ciupercile tocate si un pahar de apa.se pune capac si se lasa sa fiarba bine. Dupa ce s-au fiert ciupercile se bat galbenusurile cu smantana si faina, se pun peste ciuperci si se amesteca repede pana se omogenizeaza, se lasa inca 5-10 minute amestecand sa nu se prinda.

La sfarsit se adauga putin patrunjel tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de ciuperci cu mamaliguta

Tocanita de ciuperci cu mamaliguta

Intr-o cratita punem ceapa taiata marunt cu putin ulei, boia si o calim putin peste care punem apa

28 voturi    9 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de ciuperci uscate

Tocanita de ciuperci uscate

Ciupercile se lasa la muiat 10-12 ore. Se fierb 30 minute.Strecor,clatesc la jet de apa. Calesc ceapa,

5 voturi    4 comentarii
2h
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 59 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg de ciuperci
  • 3 cepe mijlocii
  • 2 galbenusuri de oua
  • 1 pahar de smantana (250g)
  • 2 linguri de faina alba
  • delicat dupa gust
  • putin patrunjel tocat marunt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Crochete coapte de bostan Crochete coapte de bostan

Bostanul eu il curat de coaja, il tai in bucati potrivite si ii il fierb in supa pana se inmoaie. Ceapa o prajesc in ulei pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Mancarica de cartofi