Tocanita de ciuperci

Timp pregatire
119 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de ciuperci
  • 3 cepe mijlocii
  • 2 galbenusuri de oua
  • 1 pahar de smantana (250g)
  • 2 linguri de faina alba
  • delicat dupa gust
  • putin patrunjel tocat marunt

Mod de preparare

Se pun ciupercile la fiert 10 minute intregi dupa care se scurg de apa si se toaca cubulete. Intr-o cratita se prajeste ceapa dupa care se pun ciupercile tocate si un pahar de apa.se pune capac si se lasa sa fiarba bine. Dupa ce s-au fiert ciupercile se bat galbenusurile cu smantana si faina, se pun peste ciuperci si se amesteca repede pana se omogenizeaza, se lasa inca 5-10 minute amestecand sa nu se prinda.

La sfarsit se adauga putin patrunjel tocat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor