autor:

Mihaela

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de ciuperci

Autor: Mihaela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 aprilie 2011

Ingrediente
1 kg de ciuperci, 3 cepe mijlocii, 2 galbenusuri de oua, 1 pahar de smantana (250g), 2 linguri de faina alba, delicat dupa gust, putin patrunjel tocat marunt

Dificultate: Redusa Timp: 1h 59 min

1 vot

Mod de preparare

Se pun ciupercile la fiert 10 minute intregi dupa care se scurg de apa si se toaca cubulete. Intr-o cratita se prajeste ceapa dupa care se pun ciupercile tocate si un pahar de apa.se pune capac si se lasa sa fiarba bine. Dupa ce s-au fiert ciupercile se bat galbenusurile cu smantana si faina, se pun peste ciuperci si se amesteca repede pana se omogenizeaza, se lasa inca 5-10 minute amestecand sa nu se prinda.

La sfarsit se adauga putin patrunjel tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de ciuperci pleurotus

Tocanita de ciuperci pleurotus

Se spala bine ciupercile si se lasa sa stea putin in apa rece. Intr-o cratita caliti in ulei ceapa

32 voturi    13 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de ciuperci Pleurotus

Tocanita de ciuperci Pleurotus

Intrun cratit punem uleiul la incins, adaugam ceapa curatata, spalata, taiata marunt. Calim ceapa

10 voturi    5 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 59 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg de ciuperci
  • 3 cepe mijlocii
  • 2 galbenusuri de oua
  • 1 pahar de smantana (250g)
  • 2 linguri de faina alba
  • delicat dupa gust
  • putin patrunjel tocat marunt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Musaca cu dovlecei si carne tocata de curcan