Se taie ciupercile in marimea dorita. Se toaca o cantitate mai mare de ceapa si se dunstuie un pic in ulei. Se adauga ciupercile si se mai lasa pe foc amestecand continuu cam 3-4 minute. Apoi se adauga putina apa cat sa acopere cantitatea din oala. Se lasa la fiert pana sunt gata ciupercile. La sfarsit se ingroasa cu un amestec dintr-o lingura de faina si un pic de lapte. Se mai fierbe 1 minut dupa care e gata. Se toaca niste marar si se arunca in oala.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii