Tocanita de ciuperci

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ciuperci
  • 2-3 ceape
  • faina
  • lapte
  • marar
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Se taie ciupercile in marimea dorita. Se toaca o cantitate mai mare de ceapa si se dunstuie un pic in ulei. Se adauga ciupercile si se mai lasa pe foc amestecand continuu cam 3-4 minute. Apoi se adauga putina apa cat sa acopere cantitatea din oala. Se lasa la fiert pana sunt gata ciupercile. La sfarsit se ingroasa cu un amestec dintr-o lingura de faina si un pic de lapte. Se mai fierbe 1 minut dupa care e gata. Se toaca niste marar si se arunca in oala.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise