autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de ciuperci

Autor: pal izabella (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: pal izabella (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 martie 2009

Ingrediente
ciuperci, 2-3 ceape, faina, lapte, marar, sare, piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Se taie ciupercile in marimea dorita. Se toaca o cantitate mai mare de ceapa si se dunstuie un pic in ulei. Se adauga ciupercile si se mai lasa pe foc amestecand continuu cam 3-4 minute. Apoi se adauga putina apa cat sa acopere cantitatea din oala. Se lasa la fiert pana sunt gata ciupercile. La sfarsit se ingroasa cu un amestec dintr-o lingura de faina si un pic de lapte. Se mai fierbe 1 minut dupa care e gata. Se toaca niste marar si se arunca in oala.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de ciuperci

Tocanita de ciuperci

Se taie marunt ceapa, ardeiul si prazul, se da morcovul pe razatoarea mare si se dinstue toate, in

24 voturi    6 comentarii
40 min
Retete de post
Tocanita de ciuperci din Salaj

Tocanita de ciuperci din Salaj

Se taie ciupercile feliute. Se zdrobeste usturoiul,ceapa se taie cubulete, si se prajesc in putin

24 voturi    7 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Crochete coapte de bostan Crochete coapte de bostan

Bostanul eu il curat de coaja, il tai in bucati potrivite si ii il fierb in supa pana se inmoaie. Ceapa o prajesc in ulei pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Crema de dovleac