Tocanita de ciuperci cu carne de pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Tocanita de ciuperci cu carne de pui

Ingrediente

  • 1kg ciuperci
  • 1 piept de pui mare
  • 2 cepe potrivite
  • 1 legatura de marar
  • 1 morcov
  • 2 linguri pasta de tomat/bulion
  • sare, piper, ulei

Mod de preparare

Am tocat toate legumele.Ceapa si morcovul mai marunt iar ciupercile in 4-6. Puiul l-am taiat cubulete potrivite.

In putin ulei de masline am calit ceapa pana a devenit translucida.Cu ceapa am calit si cubuletele de pui.Morcovul taiat cubulete mici l-am calit cu ceapa si puiul apoi am adaugat ciupercile.Ciupercile lasa apa asa ca am mai adaugat doar o jumatate de cana.

Am acoperit cratita cu un capac sa se inabuse pentru 5 minute apoi am luat capacul sa scada apa. Se fac foarte repede asa ca dupa 15 minute am adaugat bulionul si am mai tinut pe foc inca 10 minute.

Se poate adauga putin faina daca va place sosul mai legat.Mie mi-a fost suficient de legat datorita bulionului.

Cand am fost gata am adaugat mararul tocat marunt.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise