Pentru inceput am facut o mamaliguta pe care am rasturnat-o in forma de guguluf .
Taiem marunt ceapa si ardeii, ciupercile le taiem feliute, usturoiul il maruntim si frunzele le tocam.Incingem uleiul adaugam ceapa si ardeiul, calim cam 1-2’, adaugam usturoiul, amestecam sa se patrunda aromele, apoi adaugam ciupercile. Asezonam si lasam sa fiarba 10’, sub capac, timp in care se vor inmuia ciupercile si va scadea si apa lasata de ele. Intr-un bol, amestecam laptele cu faina si smantana si dupa ce ciupercile sant fierte, adaugam ingrosala si amestecam. Lasam sa dea cateva clocote, adaugam patrunjelul si luam de pe foc.
Am rasturnat mamaliguta pe un platou mai mare, am umplut cu sos mijlocul si de jur imprejur si am servit asa cald cu gogosari murati.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii