Reteta postata pe: 30 iunie 2008
Ingrediente
200 g ciuperci uscate, 2 cepe, 200 smantana, 3 linguri ulei, 5 catei usturoi, marar,sare,boia dulce,piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Ciupercile uscate se pun la fiert in apa cu o ceapa si sare, se fierb 50 minute, se clatesc, se taie marunt.
Se pune uleiul intr-o cratita cu 1 ceapa tocata marunt, boiaua, ciupercile, sa fiarba 30 minute, se adauga smantana, se mai lasa 10-15 minute la fiert, se pune usturoiul pisat, piperul rasnit, mararul tocat.
Se serveste cu mamaliguta calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "tocanita de ciuperci cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pentru inceput am facut o mamaliguta pe care am rasturnat-o in forma de guguluf .
Taiem marunt ceapa
11 voturi
14 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Se taie ceapa si se caleste aproximativ 1 minut in ulei de masline. Se adauga ciupercile spalate
19 voturi
20 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
mihai1912 (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2009
Apetisant. Intr-devar, nici eu, nu am folosit ciuperci uscate,doar conservatesi proaspete.
Sidy (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2009
Silviana sa sti ca nu am incrcat niciodata sa fac tocanita din ciuperci uscate ci numai conservate sau proaspete... Eu pun si patrunjel verde tocat !!!