Tocanita de ficat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie
Tocanita de ficat

Ingrediente

  • 500 grame ficat de vitel
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 100 grame sunca( salam cu sunca)
  • 100 ml supa de pui sau vita
  • 100 ml vin rosu
  • ulei
  • sare, piper, maghiran

Mod de preparare

Se taie ficatul felii, se trece prin faina si se prajeste. In uleiul ramas se caleste ceapa taiata felii si usturoiul taiat marunt, se adauga supa si vinul si se fierbe cateva minute. Se curata rosiile de coaja si se adauga taiate cubulete. Se taie sunca cuburi mici si se adauga impreuna cu feliile de ficat. Se asezoneaza cu sare, piper si maghiran. Se mai lasa sa dea un clocot apoi se serveste cu baghete.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise