autor:

Strumfa Bucatareste

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de galbiori cu piept de pui

Autor: Strumfa Bucatareste (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 septembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Strumfa Bucatareste (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 septembrie 2012

Ingrediente
Nu am cantitati exacte, se pun dupa bunul plac si apreciere, va ofer cantitati aproximative, - cca 2 cepe mari tocate, - cca 3 ardei grasi tocati, - cca 0,5 kg galbiori prefierti (adica curatati si trecuti, prin apa clocotita cam 10 minute), - 2 bucati de piept de pui, taiati in cubulete, - condimente (sare, piper si eu folosesc un condiment, special pt tocanite, luat din Ungaria), - 4 linguri de samnatana

Dificultate: Medie Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

- am calit cca 5 min cepele, am adaugat ardeii grasi, apoi galbiorii, am adaugat putina apa si am lasat la fiert cca 15 minute.

- cand sunt fierte pe jumatate ciupercile, se adauga si canea, se lasa pe foc pana sunt fierte atat ciupercile cat si carnea

- se condimenteaza dupa gust

- la final am adaugat smantana si am lasat sa mai fiarba 5 minute si gata



Se serveste cu mamaliguta.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de galbiori cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mini rulouri de pui si sunca afumata

Mini rulouri de pui si sunca afumata

Se condimenteaza cu sare si piper mini fileurile de pui.Apoi se invelesc cu grija in sunca afumata.Intr-un

4 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Escalop Zingara

Escalop Zingara

Se portioneaza muschiuletul de porc in felii nu prea subtiri . Se bate carnea cu ciocanul de snitel

18 voturi    7 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2012

    Si mie imi place tare mult...

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2012

    Delicioasa tocanita de galbiori yumi,yumi, tare mult ne place si noua !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 septembrie 2012

    Imi place si eu pregatesc dar nu cu galbiori,folosesc ciupercile pe care le gasesc la supermarket ...

    • Strumfa Bucatareste

      Strumfa Bucatareste (Chef de cuisine) , 07 septembrie 2012

      Multumesc si noi tot din padure i-am luat, la tarani sunt destule de scumpe.

    • In bucataria vesela

      In bucataria vesela (Chef de cuisine) , 07 septembrie 2012

      Foarte gustoasa reteta ta de astazi. Si eu folosesc galbiori, ii culegem in sezon din padure, dar in general fac omleta. Este extrem de gustoasa.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • Nu am cantitati exacte
  • se pun dupa bunul plac si apreciere
  • va ofer cantitati aproximative
  • - cca 2 cepe mari tocate
  • - cca 3 ardei grasi tocati
  • - cca 0,5 kg galbiori prefierti (adica curatati si trecuti
  • prin apa clocotita cam 10 minute)
  • - 2 bucati de piept de pui
  • taiati in cubulete
  • - condimente (sare
  • piper si eu folosesc un condiment
  • special pt tocanite
  • luat din Ungaria)
  • - 4 linguri de samnatana

Raporteaza reteta

Retete
de Strumfa Bucatareste
Croissant

Croissant

Se freaca untul la temperatura camerei cu zaharul. Se adauga treptat 3 galbenusuri frecate cu sarea,

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta Fresh

Tarta Fresh

Blat: Biscuiti se faramiteaza cu sucitorul, eu i-am pus intre doua coli de hartie de copt si

5 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Dulciuri diverse
Omizi delicioase

Omizi delicioase

Cotrobaind eu pe siteul unui producator de condimente si arome pentru prajituri (consacrat si bine

8 voturi    7 comentarii
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje

valentina ionita (Chef de cuisine)

Si mie imi place tare mult...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Fasii din piept de pui Shanghai cu susan si pesmet