- am calit cca 5 min cepele, am adaugat ardeii grasi, apoi galbiorii, am adaugat putina apa si am lasat la fiert cca 15 minute.
- cand sunt fierte pe jumatate ciupercile, se adauga si canea, se lasa pe foc pana sunt fierte atat ciupercile cat si carnea
- se condimenteaza dupa gust
- la final am adaugat smantana si am lasat sa mai fiarba 5 minute si gata
Se serveste cu mamaliguta.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii