autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de legume

Autor: pal izabella (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: pal izabella (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 martie 2009

Ingrediente
morcovi, ceapa verde, ardei iuti, ardei, 1-2 catei de usturoi, ghimbir, sare, piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Toate legumele sunt taiate juliene (adica in fasii lungi si subtiri, stil chinezesc). Se pun morcovii in tigaie in ulei. Dupa ce se calesc putin se adauga ceapa verde, apoi ardeiul si ghimbirul. Ardeii iuti si usturoiul se toaca marunt si se pun si ei in tigaie. Se adauga sare, piper dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de legume cu iaurt de capra la slow cooker CrockPot

Tocanita de legume cu iaurt de capra la slow cooker CrockPot

Atunci cand mi-a venit ideea acestei retete m-am gandit la legumele in iaurt pe care de obicei le

0 voturi    0 comentarii
2h 20 min
Slow Cooking
Tocanita de pui cu legume si invelis de cartofi noi

Tocanita de pui cu legume si invelis de cartofi noi

Pieptul de pui il spalam si il taiem cubulete. Ceapa o spalam si o tocam. Morcovul il radem de

1 vot    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de miel ardeleneasca Ciorba de miel ardeleneasca

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Chiftelute de dovlecei cu orez