autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de legume

Autor: pal izabella (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: pal izabella (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 martie 2009

Ingrediente
morcovi, ceapa verde, ardei iuti, ardei, 1-2 catei de usturoi, ghimbir, sare, piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Toate legumele sunt taiate juliene (adica in fasii lungi si subtiri, stil chinezesc). Se pun morcovii in tigaie in ulei. Dupa ce se calesc putin se adauga ceapa verde, apoi ardeiul si ghimbirul. Ardeii iuti si usturoiul se toaca marunt si se pun si ei in tigaie. Se adauga sare, piper dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocăniţă de pasăre cu legume

Tocăniţă de pasăre cu legume

Se porţionează după dorinţă pasărea şi se frige pe toate părţile în grăsime. Se adaugă

4 voturi    6 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de hribi cu legume

Tocanita de hribi cu legume

Curatam hribii si ii spalam bine. Intr-o oala punem niste apa la fiert si cand incepe sa clocoteasca

5 voturi    9 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Bile de orez la Doubletta