autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de legume

Autor: pal izabella (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: pal izabella (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 martie 2009

Ingrediente
morcovi, ceapa verde, ardei iuti, ardei, 1-2 catei de usturoi, ghimbir, sare, piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Toate legumele sunt taiate juliene (adica in fasii lungi si subtiri, stil chinezesc). Se pun morcovii in tigaie in ulei. Dupa ce se calesc putin se adauga ceapa verde, apoi ardeiul si ghimbirul. Ardeii iuti si usturoiul se toaca marunt si se pun si ei in tigaie. Se adauga sare, piper dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de miel cu legume pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Tocanita de miel cu legume pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

*Pentru inceput pregatim carnea de miel. 1.Spalam carnea, o zvantam si o taiem in cubulete marunte. 2.Punem

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Retete de Pasti
Tocanita de legume

Tocanita de legume

Se curata, se spala si se toaca marunt legumele. Se calesc in ulei, se potrivesc de sare. Se condimenteaza

18 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Ragout taranesc cu pui si ciuperci(mancare traditionala din sudul Frantei)