Reteta postata pe: 28 martie 2009
Ingrediente
morcovi, ceapa verde, ardei iuti, ardei, 1-2 catei de usturoi, ghimbir, sare, piper, ulei
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Toate legumele sunt taiate juliene (adica in fasii lungi si subtiri, stil chinezesc). Se pun morcovii in tigaie in ulei. Dupa ce se calesc putin se adauga ceapa verde, apoi ardeiul si ghimbirul. Ardeii iuti si usturoiul se toaca marunt si se pun si ei in tigaie. Se adauga sare, piper dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de legume" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Atunci cand mi-a venit ideea acestei retete m-am gandit la legumele in iaurt pe care de obicei le
0 voturi
0 comentarii
2h 20 min
Curatam hribii si ii spalam bine.
Intr-o oala punem niste apa la fiert si cand incepe sa clocoteasca
11 voturi
9 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 14 august 2010
Super !