autor:

RAMONIK

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de legume cu pui si paste

Autor: RAMONIK (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: RAMONIK (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 februarie 2010

Ingrediente
1 morcov, 3-4 cepe medii, 1 ardei rosu sau gogosar, o radacina patrunjel(potrivita), pastarnac (mai micut), o telina radacina (micuta)sau doua felii daca e mare telina, piper, 5 copanele sau puteti pune si inimioare cu pipote de pui, cateva spaghete maruntite( cam cat puneti ptr o ciorba), delikat, suc de rosii sau bulion (depinde de gust)este o mancare dulcica....

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

In cratita in care faci mancarea,pui copanelele la prajit,(la fel procedezi si daca pui inimioare)sa se rumeneasca un pic( sa fie semiprajite),dupa care le scoti si le pui deoparte intr-un castron.
Legumele tocate in prealabil, le adaugi in cratita si le lasi la calit cam 5 min ,dupa care adaugi apa cam cat sa le acopere si le lasi sa fiarba.Dupa vreo jumatate de ora, adaugi carnea, bulionul sau sucul de rosii si mai lasi sa fiarba inca vreo 20-30min.Adaugam si spaghetele (rupte cam in 4) si o cana de apa. La sfarsit adaugam piperul,delikatul si niste patrunjel verde. Se serveste cu mamaliguta calda si ardei iute. Pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de legume cu pui si paste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocana de vinete cu ciuperci

Tocana de vinete cu ciuperci

In vasul cu fund dublu sau tuci,se pune uleiul iar dupa ce s-a incins,se adauga ceapa tocata,ciupercile

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata de vinete si dovlecei

Salata de vinete si dovlecei

Se coc vinetele, se curata si se pun la scurs. Se spala,si se taie rosiile si se pun la scurs. Se

4 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 3-4 cepe medii
  • 1 ardei rosu sau gogosar
  • o radacina patrunjel(potrivita)
  • pastarnac (mai micut)
  • o telina radacina (micuta)sau doua felii daca e mare telina
  • piper
  • 5 copanele sau puteti pune si inimioare cu pipote de pui
  • cateva spaghete maruntite( cam cat puneti ptr o ciorba)
  • delikat
  • suc de rosii sau bulion (depinde de gust)este o mancare dulcica....

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ficatei de pui cu mazare Ficatei de pui cu mazare

Se spala ficateii si se taie in cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita mica. Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Chiftele din dovlecel si ton Chiftele din dovlecel si ton

Curatam dovleceii de coaja, taiem pe jumatate si punem la fiert cu putina sare ( 25 minute). Ii scoatem intr-o strecuratoare unde cu

23 voturi    18 comentarii
1h
Aperitive
Milky la Doubletta