Ingrediente
1 morcov, 3-4 cepe medii, 1 ardei rosu sau gogosar, o radacina patrunjel(potrivita), pastarnac (mai micut), o telina radacina (micuta)sau doua felii daca e mare telina, piper, 5 copanele sau puteti pune si inimioare cu pipote de pui, cateva spaghete maruntite( cam cat puneti ptr o ciorba), delikat, suc de rosii sau bulion (depinde de gust)este o mancare dulcica....
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
2 voturi
Mod de preparare
Legumele tocate in prealabil, le adaugi in cratita si le lasi la calit cam 5 min ,dupa care adaugi apa cam cat sa le acopere si le lasi sa fiarba.Dupa vreo jumatate de ora, adaugi carnea, bulionul sau sucul de rosii si mai lasi sa fiarba inca vreo 20-30min.Adaugam si spaghetele (rupte cam in 4) si o cana de apa. La sfarsit adaugam piperul,delikatul si niste patrunjel verde. Se serveste cu mamaliguta calda si ardei iute. Pofta buna
constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010
Super !