Ceapa se curata si se da pe razatoarea cu gauri mari, care se pune la calit cu ulei.
Ceapa se curata si se da pe razatoarea cu gauri mari, care se pune la calit cu ulei. Se prajeste pana incepe ceapa sa sticleasca. Se adauga boiaua si carnea. Se acopera cu apa si se fierbe. Cand este pe jumatate fiarta, se adauga rosia decojita si taiata bucatele. La final se asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Se prepara galustele astfel: se sparg ouale si se amesteca sa se desfaca cu o furculita. Se adauga faina si se amesteca bine. Daca este prea groasa compozitia, se mai pune putina apa, cat sa devina un aluat bun de rupt cu forma de galuste. La final se adauga ulei si se mai amesteca. Acest aluat se rupe in apa clocotita cu sare si se lasa galustele sa fiarba 5 minute. Se strecoara si se spala. Apoi in alta cratita se ung cu ulei.
Se servesc alaturi de carnea de miel.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii