Ceapa se curata si se da pe razatoarea cu gauri mari, care se pune la calit cu ulei.
Ceapa se curata si se da pe razatoarea cu gauri mari, care se pune la calit cu ulei. Se prajeste pana incepe ceapa sa sticleasca. Se adauga boiaua si carnea. Se acopera cu apa si se fierbe. Cand este pe jumatate fiarta, se adauga rosia decojita si taiata bucatele. La final se asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Se prepara galustele astfel: se sparg ouale si se amesteca sa se desfaca cu o furculita. Se adauga faina si se amesteca bine. Daca este prea groasa compozitia, se mai pune putina apa, cat sa devina un aluat bun de rupt cu forma de galuste. La final se adauga ulei si se mai amesteca. Acest aluat se rupe in apa clocotita cu sare si se lasa galustele sa fiarba 5 minute. Se strecoara si se spala. Apoi in alta cratita se ung cu ulei.
Se servesc alaturi de carnea de miel.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii