autor:

Sidy

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete de post

Tocanita de naut cu ciuperci rosii si galuste bavareze

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 noiembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 noiembrie 2015

Ingrediente
400 g naut Sun Food, 300 g ciuperci taiate Sun Food, 400 g rosii cuburi Sun Food, 1 ceapa rosie, 2 linguri ulei, 1 lingurita chimen, 1/2 ardei gras, frunze patrunjel verde, sare, piper, , -pentru galuste bavareze:, 3 chifle de 1 zi, 80 g pesmet, 2 oua, 70 g unt, 2 linguri ulei, 1 ceapa mica( 2 verzi), 1/3 gogosar, patrunjel verde, 200 ml lapte, sare, piper, nucsoara, , Daca serviti tocanita fara galustele bavareze, veti avea o mancare de post, buna de tot, gata in 15 minute !

Dificultate: Medie Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Curatam ceapa, o apalam si o taiem julien.Ardeiul il taiem felii subtiri.
Uleiul il punem a incins si calim ceapa si ardeiul pina devin sticloase si se innoaie.
Adaugam si chimenul si il prajim putin sa-si dezvolte aroma, amestecand un minut.
Adaugam nautul bine spalat si scurs ,ciupercile si rosiile .
Asezonam si amestecam sa se omogenizeze.
Lasam sa fiarba 10 minute, apoi presaram deasupra patrunjel verde tocat..
Pregatim galustele taind cuburi chiflele pe care le punem intr-un castron mai mare.Taiem ceapa verde si gogosarul cubulete.Tocam patrunjelul verde.
Intr-o tigaie non- aderenta topim untul si uleiul si tragem ceapa la tigaie.
Punem ceapa cu grasime cu tot peste cuburile de chifle.
Ouale le batem bine , adaugam sare si lapte si apoi le turnam peste cuburile de chifle.
Daca vi se pare ca aceasta compozitie este prea moale, adaugati pesmet si lasati asa 15 minute sa absoarba tot lichidul.
Din compozitie formam bile( galuste) avand mainile umezite in apa.Punem la fiert apa cu sare, cand aceasta clocoteste , reducem focul si adaugam galustele, pe care le lasam sa fiarba pina se ridica deasupra, cam 20 de minute.Amestecam de vreo doua ori in ele.
Cand sunt fierte , le scoatem cu o spumiera si le tinem la cald.
Servim tocanita de naut alaturi de aceste galuste bavareze.
Pofta mare sa aveti !
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de naut cu ciuperci rosii si galuste bavareze" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
FASOLE BATUTA DELICIOASA

FASOLE BATUTA DELICIOASA

Se alege fasolea,se spala bine si se lasa la inmuiat peste noapte. A doua zi se fierbe in apa cu

1 vot    4 comentarii
2h
Retete de post
Batoane de cereale fara coacere

Batoane de cereale fara coacere

Pentru ca batoanele sa fie mai crocante, ovazul si migdalele se pot coace la cuptor. Daca vrei sa

1 vot    1 comentariu
45 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 400 g naut Sun Food
  • 300 g ciuperci taiate Sun Food
  • 400 g rosii cuburi Sun Food
  • 1 ceapa rosie
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita chimen
  • 1/2 ardei gras
  • frunze patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • -pentru galuste bavareze:
  • 3 chifle de 1 zi
  • 80 g pesmet
  • 2 oua
  • 70 g unt
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa mica( 2 verzi)
  • 1/3 gogosar
  • patrunjel verde
  • 200 ml lapte
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • Daca serviti tocanita fara galustele bavareze
  • veti avea o mancare de post
  • buna de tot
  • gata in 15 minute !

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Mancarica de dovleac placintar Mancarica de dovleac placintar

Se taie miezul de pe coaja dovleacului in cubulete mici. Orezul spalat se acopera cu apa rece si se lasa o ora sa se inmoaie un pic. Se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pateuri cu branza vegetala Pateuri cu branza vegetala

Intr-un bol punem faina, facem pe mijloc loc si turnam uleiul si sarea si praful de copt si incepem sa amestecam, dupa care adaugam

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Tocana de gogonele