autor:

Sidy

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete de post

Tocanita de naut cu ciuperci rosii si galuste bavareze

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 noiembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 noiembrie 2015

Ingrediente
400 g naut Sun Food, 300 g ciuperci taiate Sun Food, 400 g rosii cuburi Sun Food, 1 ceapa rosie, 2 linguri ulei, 1 lingurita chimen, 1/2 ardei gras, frunze patrunjel verde, sare, piper, , -pentru galuste bavareze:, 3 chifle de 1 zi, 80 g pesmet, 2 oua, 70 g unt, 2 linguri ulei, 1 ceapa mica( 2 verzi), 1/3 gogosar, patrunjel verde, 200 ml lapte, sare, piper, nucsoara, , Daca serviti tocanita fara galustele bavareze, veti avea o mancare de post, buna de tot, gata in 15 minute !

Dificultate: Medie Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Curatam ceapa, o apalam si o taiem julien.Ardeiul il taiem felii subtiri.
Uleiul il punem a incins si calim ceapa si ardeiul pina devin sticloase si se innoaie.
Adaugam si chimenul si il prajim putin sa-si dezvolte aroma, amestecand un minut.
Adaugam nautul bine spalat si scurs ,ciupercile si rosiile .
Asezonam si amestecam sa se omogenizeze.
Lasam sa fiarba 10 minute, apoi presaram deasupra patrunjel verde tocat..
Pregatim galustele taind cuburi chiflele pe care le punem intr-un castron mai mare.Taiem ceapa verde si gogosarul cubulete.Tocam patrunjelul verde.
Intr-o tigaie non- aderenta topim untul si uleiul si tragem ceapa la tigaie.
Punem ceapa cu grasime cu tot peste cuburile de chifle.
Ouale le batem bine , adaugam sare si lapte si apoi le turnam peste cuburile de chifle.
Daca vi se pare ca aceasta compozitie este prea moale, adaugati pesmet si lasati asa 15 minute sa absoarba tot lichidul.
Din compozitie formam bile( galuste) avand mainile umezite in apa.Punem la fiert apa cu sare, cand aceasta clocoteste , reducem focul si adaugam galustele, pe care le lasam sa fiarba pina se ridica deasupra, cam 20 de minute.Amestecam de vreo doua ori in ele.
Cand sunt fierte , le scoatem cu o spumiera si le tinem la cald.
Servim tocanita de naut alaturi de aceste galuste bavareze.
Pofta mare sa aveti !
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de naut cu ciuperci rosii si galuste bavareze" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Legume la cuptor

Legume la cuptor

Cartoful curatat si spalat se taie cuburi egale, la fel se procedeaza su vanata si adeiul gras. Morcovul

4 voturi    0 comentarii
40 min
Retete de post
Orez desert de post

Orez desert de post

Orezul se alege ,se spala bine de impuritati si se pune la fiert.Cand incepe sa fiarba se adauga

9 voturi    8 comentarii
30 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 400 g naut Sun Food
  • 300 g ciuperci taiate Sun Food
  • 400 g rosii cuburi Sun Food
  • 1 ceapa rosie
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita chimen
  • 1/2 ardei gras
  • frunze patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • -pentru galuste bavareze:
  • 3 chifle de 1 zi
  • 80 g pesmet
  • 2 oua
  • 70 g unt
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa mica( 2 verzi)
  • 1/3 gogosar
  • patrunjel verde
  • 200 ml lapte
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • Daca serviti tocanita fara galustele bavareze
  • veti avea o mancare de post
  • buna de tot
  • gata in 15 minute !

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

64 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

227 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

24 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Bolognez vegan Bolognez vegan

Intai pregatim lintea-o clatim si o fierbem aparte aproximativ jumatate de ora -ea trebuie sa fie al dente. Intr-o cratita lata, dar

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pilaf cu sos de ciuperci (de post) Pilaf cu sos de ciuperci (de post)

Pentru perioada Postului va propun pilaf cu sos de ciuperci si salata de varza alba si rosie. Este o mancare de Post, satioasa si sanatoasa. Mod

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Delicii de post de la bloggeri
Supa crema de linte (specific arabesc)