autor:

Sidy

» » , Retete de post, Retete vegetariene

Tocanita de naut cu ciuperci si rosii

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 martie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 martie 2015

Ingrediente
400 g naut Sun Food, 300 g ciuperci taiate Sun Food, 400 g rosii cuburi Sun Food, 1 ceapa rosie, 2 linguri ulei, 1 lingurita chimen, 1/2 ardei gras, frunze patrunjel verde, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Curatam ceapa, o apalam si o taiem julien.Ardeiul il taiem felii subtiri.
Uleiul il punem a incins si calim ceapa si ardeiul pina devin sticloase si se innoaie.
Adaugam si chimenul si il prajim putin sa-si dezvolte aroma, amestecand un minut.
Adaugam nautul bine spalat si scurs ,ciupercile si rosiile .
Asezonam si amestecam sa se omogenizeze.
Lasam sa fiarba 10 minute, apoi presaram deasupra patrunjel verde tocat..
Pofta mare sa aveti !

Daca nu vreti sa serviti aceasta mancare, de post, puteti sa aveti linga tocanita, niste galuste bavareze. Reteta o gasiti la mine pe blog :

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2015/02/tocanita-de-naut-cu-ciuperci-rosii-si.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de naut cu ciuperci si rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Tocanita de naut cu ciuperci rosii si galuste bavareze

Tocanita de naut cu ciuperci rosii si galuste bavareze

Curatam ceapa, o apalam si o taiem julien.Ardeiul il taiem felii subtiri. Uleiul il punem a incins

6 voturi    0 comentarii
1h
Retete de post
Budinca de tapioca cu ananas

Budinca de tapioca cu ananas

Se pune la fiert tapioca impreuna cu laptele, la foc foarte mic si se amesteca din cand in cand.

1 vot    0 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 08 martie 2015

    bravo tie o tocanita pe cinste/

  • Fara foto

    Sidonia Toncean , 04 martie 2015

    Nautul din conservele Sun Food este fiert si nu mai trebuie lasat la inmuiat...

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 04 martie 2015

    Nautul din conservele Sun Food este fiert si nu mai trebuie lasat la inmuiat...

    • Fara foto

      Maria Bocanescu , 03 martie 2015

      Se pune nautul nefiert? nu inteleg cum,din moment ce este f. tare si trebuie lasat cu apa cel putin 12 ore inainte de a se fierbe!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

3 voturi

Ingrediente

  • 400 g naut Sun Food
  • 300 g ciuperci taiate Sun Food
  • 400 g rosii cuburi Sun Food
  • 1 ceapa rosie
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita chimen
  • 1/2 ardei gras
  • frunze patrunjel verde
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

226 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

kok miori (Chef de cuisine)

bravo tie o tocanita pe cinste/

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Castraveti bulgaresti Castraveti bulgaresti

Se spala castravetii proaspeti care trebuie sa fie neloviti si foarte tari, micuti si subtiri, apoi li se indeparteaza capetele si se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Frunze de vita oparite Frunze de vita oparite

Frunzele tinere de vita se spala dupa ce le-au fost indepartate coditele. Se pun cca.2 l de apa la fiert cu o lingura de sare. Cand

0 voturi    0 comentarii
30 min
Bucate la borcan
Vinete si dovlecei gratin