autor:

Sidy

» » , Retete de post, Retete vegetariene

Tocanita de naut cu ciuperci si rosii

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 martie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 martie 2015

Ingrediente
400 g naut Sun Food, 300 g ciuperci taiate Sun Food, 400 g rosii cuburi Sun Food, 1 ceapa rosie, 2 linguri ulei, 1 lingurita chimen, 1/2 ardei gras, frunze patrunjel verde, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Curatam ceapa, o apalam si o taiem julien.Ardeiul il taiem felii subtiri.
Uleiul il punem a incins si calim ceapa si ardeiul pina devin sticloase si se innoaie.
Adaugam si chimenul si il prajim putin sa-si dezvolte aroma, amestecand un minut.
Adaugam nautul bine spalat si scurs ,ciupercile si rosiile .
Asezonam si amestecam sa se omogenizeze.
Lasam sa fiarba 10 minute, apoi presaram deasupra patrunjel verde tocat..
Pofta mare sa aveti !

Daca nu vreti sa serviti aceasta mancare, de post, puteti sa aveti linga tocanita, niste galuste bavareze. Reteta o gasiti la mine pe blog :

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2015/02/tocanita-de-naut-cu-ciuperci-rosii-si.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de naut cu ciuperci si rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Tocanita de naut cu ciuperci rosii si galuste bavareze

Tocanita de naut cu ciuperci rosii si galuste bavareze

Curatam ceapa, o apalam si o taiem julien.Ardeiul il taiem felii subtiri. Uleiul il punem a incins

6 voturi    0 comentarii
1h
Retete de post
Tarta cu cocos

Tarta cu cocos

Pregatim o tava de tarta . Tava mea are 25x10 . Am pus pe ea folie alimentara . In vasul robotului

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 08 martie 2015

    bravo tie o tocanita pe cinste/

  • Fara foto

    Sidonia Toncean , 04 martie 2015

    Nautul din conservele Sun Food este fiert si nu mai trebuie lasat la inmuiat...

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 04 martie 2015

    Nautul din conservele Sun Food este fiert si nu mai trebuie lasat la inmuiat...

    • Fara foto

      Maria Bocanescu , 03 martie 2015

      Se pune nautul nefiert? nu inteleg cum,din moment ce este f. tare si trebuie lasat cu apa cel putin 12 ore inainte de a se fierbe!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

3 voturi

Ingrediente

  • 400 g naut Sun Food
  • 300 g ciuperci taiate Sun Food
  • 400 g rosii cuburi Sun Food
  • 1 ceapa rosie
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita chimen
  • 1/2 ardei gras
  • frunze patrunjel verde
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

kok miori (Chef de cuisine)

bravo tie o tocanita pe cinste/

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Vegeta de casa Vegeta de casa

Amestec de legume uscate la cuptor, la foc mic, in mai multe etape, astfel incat legumele sa nu se arda, ci doar sa se deshidrateze

2 voturi    1 comentariu
48h 20 min
Conserve si muraturi
Saratele usoare vegane Saratele usoare vegane

Intr-un bol, se amesteca toate ingredientele treptat, intai cele uscate, dupa care se adauga uleiul si apa. Devine o compozitie destul

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Pasta (hummus) de migdale