Tocanita de naut cu ciuperci si rosii

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Tocanita de naut cu ciuperci si rosii

Ingrediente

  • 400 g naut Sun Food
  • 300 g ciuperci taiate Sun Food
  • 400 g rosii cuburi Sun Food
  • 1 ceapa rosie
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita chimen
  • 1/2 ardei gras
  • frunze patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Curatam ceapa, o apalam si o taiem julien.Ardeiul il taiem felii subtiri.

Uleiul il punem a incins si calim ceapa si ardeiul pina devin sticloase si se innoaie.

Adaugam si chimenul si il prajim putin sa-si dezvolte aroma, amestecand un minut.

Adaugam nautul bine spalat si scurs ,ciupercile si rosiile .

Asezonam si amestecam sa se omogenizeze.

Lasam sa fiarba 10 minute, apoi presaram deasupra patrunjel verde tocat..

Pofta mare sa aveti !

Daca nu vreti sa serviti aceasta mancare, de post, puteti sa aveti linga tocanita, niste galuste bavareze. Reteta o gasiti la mine pe blog :

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2015/02/tocanita-de-naut-cu-ciuperci-rosii-si.html

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure