Tocanita de naut cu ciuperci si rosii

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Tocanita de naut cu ciuperci si rosii

Ingrediente

  • 400 g naut Sun Food
  • 300 g ciuperci taiate Sun Food
  • 400 g rosii cuburi Sun Food
  • 1 ceapa rosie
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita chimen
  • 1/2 ardei gras
  • frunze patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Curatam ceapa, o apalam si o taiem julien.Ardeiul il taiem felii subtiri.

Uleiul il punem a incins si calim ceapa si ardeiul pina devin sticloase si se innoaie.

Adaugam si chimenul si il prajim putin sa-si dezvolte aroma, amestecand un minut.

Adaugam nautul bine spalat si scurs ,ciupercile si rosiile .

Asezonam si amestecam sa se omogenizeze.

Lasam sa fiarba 10 minute, apoi presaram deasupra patrunjel verde tocat..

Pofta mare sa aveti !

Daca nu vreti sa serviti aceasta mancare, de post, puteti sa aveti linga tocanita, niste galuste bavareze. Reteta o gasiti la mine pe blog :

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2015/02/tocanita-de-naut-cu-ciuperci-rosii-si.html

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort copii

Tort copii

Tort copii
Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni
Gogosi cu ciocolata
Dulciuri diverse

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor