autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de pipote

Autor: maria (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Turcia


    Reteta postata pe: 02 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria (Chef de cuisine)   
Specific:  

Turcia


Reteta postata pe: 02 noiembrie 2009

Ingrediente
700 gr pipote, 200 gr de pasta de ardei, o capatana de usturoi, sare, piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

5 voturi

Mod de preparare

Condimentati pipotele si le puneti intr-o cratita peste care turnati apa ca sa le acopere si inca 300 gr de apa lasati sa se fiarba, separat sa aveti tot timpul o olicica cu pa calda sa turnati daca scade apa, intr-o cratita caliti in putin ulei usturoiu tocat foarte marunt apoi intr-un castronas il amestecati cu pasta de ardei, cand pipottele sau imuiat lasati sa scada apa si aaugati pasta de ardei cu usturoiul si lasati sa scada pana devine nu sos de consistenta dorita.

Se poate servi cu muraturi si cu mamaliga.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pipote" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
TOCANITA DE PIPOTE SI INIMI DE PUI

TOCANITA DE PIPOTE SI INIMI DE PUI

Pipotele si inimile de pui se spala, se pun la fiert cam pentru o ora pentru a fi carnea moale. Dupa

20 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita de pipote si inimi

Tocanita de pipote si inimi

Spalam bine pipotele si inimile si le punem la fiert in apa rece cu un praf de sare. Indepartam spuma

6 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

5 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Costite de porc in sos