autor:

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de pipote

Autor: maria (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Turcia


    Reteta postata pe: 02 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria (Chef de cuisine)   
Specific:  

Turcia


Reteta postata pe: 02 noiembrie 2009

Ingrediente
700 gr pipote, 200 gr de pasta de ardei, o capatana de usturoi, sare, piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

5 voturi

Mod de preparare

Condimentati pipotele si le puneti intr-o cratita peste care turnati apa ca sa le acopere si inca 300 gr de apa lasati sa se fiarba, separat sa aveti tot timpul o olicica cu pa calda sa turnati daca scade apa, intr-o cratita caliti in putin ulei usturoiu tocat foarte marunt apoi intr-un castronas il amestecati cu pasta de ardei, cand pipottele sau imuiat lasati sa scada apa si aaugati pasta de ardei cu usturoiul si lasati sa scada pana devine nu sos de consistenta dorita.

Se poate servi cu muraturi si cu mamaliga.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pipote" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de pipote cu ceapa

Tocanita de pipote cu ceapa

Pipotele le punem intr-un vas cu apa rece si le lasam sa stea acolo vreo 20 de minute, apoi schimbam

12 voturi    4 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din pipote si inimi de pasare

Tocanita din pipote si inimi de pasare

Se spala bine maruntaiele, se pun la fiert vreo 2 ore sa scada bine apa cu sare, piper, untura. Dupa

5 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

5 voturi

Ingrediente

  • 700 gr pipote
  • 200 gr de pasta de ardei
  • o capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Orez cu pui(Chicken masala rice)