autor:

gicuta

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de pipote si inimi

Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 noiembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 noiembrie 2015

Ingrediente
1 kg pipote si inimi de pui, 4 cepe, un ardei gras rosu, un ardei gras verde, 250 ml suc de rosii, o frunza de dafin, boia, sare, piper, patrunjel, 50 ml ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

8 voturi

Mod de preparare

Spalam bine pipotele si inimile si le punem la fiert in apa rece cu un praf de sare. Indepartam spuma care se formeaza.
Curatam ceapa ,o spalam si o taiem solzisori.
Curatam ardeii, ii spalam si ii taiem cubulete.
Cand pipotele sunt fierte pe jumatate,le scoatem si le lasam la scurs.Supa rezultata o vom folosi la tocanita.
Incingem uleiul intr-o cratita si adaugam ceapa. Cand ceapa se inmoaie, adugam pipotele si le calim cateva minute impreuna. Punem si ardeiul, amestecam si adaugam frunza de dafin, piper si boia.
Turnam supa si sucul de rosii cat sa acopere pipotele si dam cratita la cuptorul preincalzit pentru cca 20 minute, pana supa scade si sosul se ingroasa.Spre final potrivim gustul de sare .Cand mancarea este gata, adaugam patrunjel tocat.Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pipote si inimi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
TOCANITA DE PIPOTE SI INIMI DE PUI

TOCANITA DE PIPOTE SI INIMI DE PUI

Pipotele si inimile de pui se spala, se pun la fiert cam pentru o ora pentru a fi carnea moale. Dupa

20 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita de inimi si pipote de pasare

Tocanita de inimi si pipote de pasare

Se spala pipotele si inimile de pui si se pun intr-o tigaie la prajit in putin ulei. Dupa cca 5 min,

30 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

8 voturi

Ingrediente

  • 1 kg pipote si inimi de pui
  • 4 cepe
  • un ardei gras rosu
  • un ardei gras verde
  • 250 ml suc de rosii
  • o frunza de dafin
  • boia
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • 50 ml ulei

Raporteaza reteta

Retete
de gicuta
Cozonac Rosenkranz

Cozonac Rosenkranz

Laptele caldut il amestecam cu 3 liguri de zahar si drojdia. Intr-un castron se cerne faina,

13 voturi    5 comentarii
4h
Aluaturi si Foietaje
Strudel cu mere

Strudel cu mere

Merele se calesc cu zaharul dupa care se adauga scortisoara si zaharul vanilat. Din apa, ulei , zahar,

16 voturi    6 comentarii
3h
Retete de post
Tort cu crema de zahar ars

Tort cu crema de zahar ars

Crema: Cele 8 linguri de zahar se pun la caramelizat in cratita. Cand este gata se tapeteaza peretii

14 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru. Într-o tavă cu un strat subţire de ulei se aşază

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
ardei umpluti