Taiem carnea de porc in felii subtiri. Taiem ardeiul in fasii si castraveciorii murati in rondele. Tocam marunt ceapa. Taiem rosiile in felii si le scoatem semintele.
Pregatim aragazul si tigaie in care punem un cub de unt. Peste untul topit adaugam ceapa, amestecam si o calim pana cand devine usor transparenta, apoi o lasam deoparte.
Pregatim o tigaie mare in care punem untul ramas. In untul topit adaugam bucatile de carne de porc, amestecam si le prajim pana cand se rumenesc usor, pe ambele parti.
Punem ceapa calita si boia de ardei. Rupem foaia de dafin si condimentam cu sare si piper macinat. Turnam deasupra berea, amestecam si lasam sa fiarba acoperit timp de 30 de minute.
Punem ardeii, castraveciorii murati si rosiile, amestecam si lasam la foc mic inca 5-7 minute. Turnam deasupra smantana, omogenizam si fierbem totul 2-3 minute.
Gustam, condimentam (daca mai este nevoie) si inchidem aragazul. Servim cu cartofi fierti sau orez.
Reteta video completa o gasiti la: http://youtu.be/Zt9Bggnc_94
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii