autor:

www.Reteta-Video.ro

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de porc cu bere si legume

Autor: www.Reteta-Video.ro (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 noiembrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: www.Reteta-Video.ro (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 noiembrie 2014

Ingrediente
1 kg de file de porc (merge si spata, pulpa, cotlet sau muschiulet), 300 ml de bere, 3 cepe, curatate si spalate, 2 ardei grasi colorati, curatati si spalati, 2 rosii decojite, 4 castraveciori murati, 5 linguri cu smantana, 2 cuburi de unt, o foaie de dafin, boia de ardei (iute sau dulce), sare, piper proaspat macinat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Taiem carnea de porc in felii subtiri. Taiem ardeiul in fasii si castraveciorii murati in rondele. Tocam marunt ceapa. Taiem rosiile in felii si le scoatem semintele.



Pregatim aragazul si tigaie in care punem un cub de unt. Peste untul topit adaugam ceapa, amestecam si o calim pana cand devine usor transparenta, apoi o lasam deoparte.



Pregatim o tigaie mare in care punem untul ramas. In untul topit adaugam bucatile de carne de porc, amestecam si le prajim pana cand se rumenesc usor, pe ambele parti.

Punem ceapa calita si boia de ardei. Rupem foaia de dafin si condimentam cu sare si piper macinat. Turnam deasupra berea, amestecam si lasam sa fiarba acoperit timp de 30 de minute.



Punem ardeii, castraveciorii murati si rosiile, amestecam si lasam la foc mic inca 5-7 minute. Turnam deasupra smantana, omogenizam si fierbem totul 2-3 minute.

Gustam, condimentam (daca mai este nevoie) si inchidem aragazul. Servim cu cartofi fierti sau orez.



Reteta video completa o gasiti la: http://youtu.be/Zt9Bggnc_94



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu bere si legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de ciuperci,cu copanele de pui

Ciulama de ciuperci,cu copanele de pui

Mod de preparare: Bucatile de copanele, le spalam bine si apoi le punem la fiert in apa clocotita

15 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Chilli con carne

Chilli con carne

Se caleste ceapa tocata marunt impreuna cu carnea tocata pana cand aceasta are culoarea maronie.

1 vot    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg de file de porc (merge si spata
  • pulpa
  • cotlet sau muschiulet)
  • 300 ml de bere
  • 3 cepe
  • curatate si spalate
  • 2 ardei grasi colorati
  • curatati si spalati
  • 2 rosii decojite
  • 4 castraveciori murati
  • 5 linguri cu smantana
  • 2 cuburi de unt
  • o foaie de dafin
  • boia de ardei (iute sau dulce)
  • sare
  • piper proaspat macinat

Raporteaza reteta

Retete
de www.Reteta-Video.ro
Paste cu Sos de Dovlecei

Paste cu Sos de Dovlecei

Pasul 1 Taiem dovleceii in cubulete mici. Tocam ceapa julien. Taiem ardeiul in fasii subtiri. Tocam

0 voturi    2 comentarii
35 min
Paste si pizza
Rulouri de Dovlecei cu Branza

Rulouri de Dovlecei cu Branza

Pasul 1 Incalzim cuptorul. Taiem dovleceii in felii foarte subtiri, pe lungime, cu ajutorul cutitului

1 vot    7 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Prajitura cu Mere Rase

Prajitura cu Mere Rase

Incalzim cuptorul. Punem praful de copt peste faina si omogenizam. Radem merele pe razatoarea mare. Pregatim

12 voturi    13 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Mancarica de mazare cu gaturi de curcan