Tocanita de porc cu macaroane

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Tocanita de porc cu macaroane

Ingrediente

  • -500 gr carne porc (pentru tocanita, eu asa am luat-o din magazin)
  • -pasta de tomate
  • -2 cepe
  • -1 morcov
  • -1 ardel rosu
  • -jumatate de cubulet de pui
  • -sare
  • -piper
  • -2 catei de usturoi
  • -macaroane
  • -1 lingurita boia dulce
  • -1 lingura faina

Mod de preparare

Taiem carnea cubulete,dupa care o calim in putin ulei cam 10 minute. Apoi adaugam ceapa taiata marunt si mai calim cam 10 minute la foc mic,dupa care adaugam 1 lingurita de boia dulce,mai prajim putin si adaugam apa amestecata cu 3-4 linguri de pasta de tomate,apa cat sa acoipere carnea. Peste toate punem morcovul dat prin razatoarea mica,ardeiul taiat marunt,jumatatea de cubulet,usturoiul,sare si piper,nu prea mult,pentru ca mai adaugam la final dupa gust. Apoi lasam sa fiarba pana carnea e fiarta bine,daca e nevoie mai adaugam apa. Ultima oara intr-o farfurie amestecam o lingura de faina cu putina apa,amestecam bine,si adaugam peste tocana,mai lasam un clocot si oprim. Dupa ce am oprit adaugam putin patrunjel,sare si piper dupa gust.

Intre timp ce facem toate punem si macaroanele in apa cu sare,si o lingura de ulei,si le fierbem pana isi maresc volumul.

Se pun in farfurie macaroane,si cu tocanita langa.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise