autor:

Vicky

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de porc

Autor: Vicky (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vicky (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 aprilie 2009

Ingrediente
1 bucata carne de porc, 2 cepe potrivite, 1 legatura patrunjel, 1 capatana usturoi, 2-3 linguri ulei, 1-2 linguri bulion, 1 lingura chili, putin delikat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

50 voturi

Mod de preparare

Ceapa tocata si usturoiul taiat feliute, le punem la calit in 2-3 linguri de ulei.Adaugam si carnea taiata bucatele potrivite.Cand sa calit carnea bine, punem si apa,sa avem grija sa nu scada prea mult, mai adaugam apa din cand in cand.Punem apa cat sa acoperim carnea si lasam sa fiarba.Am pus si o lingura de bulion.Am pus si putin chili, sa fie mai picant.Punem si delikat dupa gust.Am pus si patrunjelul tocat fin si am terminat mancarica.Cam asa arata tocanita mea de porc.
Va doresc pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocăniță de cartofi cu costițe de porc marinate

Tocăniță de cartofi cu costițe de porc marinate

Azi mi s-a făcut poftă de o tocăniță decadentă cu coaste de porc marinate (cam neprietenoasă

4 voturi    2 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Tocanita cu carnita de porc si cartofi inimosi

Tocanita cu carnita de porc si cartofi inimosi

*Carnea se spala ,se taie in bucatele mici apoi se rumeneste in uleiul incins intr-o craticioara

20 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 3 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Oana_Muresanu

    Oana_Muresanu (Bucatar sef):

    Am incercat-o si eu astazi, dar am adaugat si morcov si ardei gras, a iesit minunata. Multumesc.

  • Fara foto

    deea (Bucatar sef):

    Am pregatit si eu reteta,numai ca am mai adaugat carnati picanti,kaiser,morcov si adrei gras,a iesit o nebunie!

  • Florentina

    Florentina (Chef de cuisine):

    buna si usor de pregatit.

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Vicky

    Vicky (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009

    Sa-ti fie de bine RaduL.

  • Fara foto

    RaduL , 18 octombrie 2009

    Sarut-mana pentru masa, Vicky!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2009

    Bun,bun,bun...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 20 septembrie 2009

      O minunatie !!! Dar parca tot mai buna este cu mamaliguta...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 septembrie 2009

      Delicioasa...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 septembrie 2009

      O bunatate...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 septembrie 2009

      Merge tare bine cu mamaliga si muraturi.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 iunie 2009

      Arata foarte bine.

    • Vicky

      Vicky (Chef de cuisine) , 01 mai 2009

      Merge de minune cu mamaliga calda dar noua ne place foarte mult si cu piure de cartofi, este o bunatate.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 01 mai 2009

      Minunata tocanita asta... Asa o fac si eu numai ca in loc de pasta de tomate pun pasta de ardei facuta de mine.... Se poate servi si cu mamaliguta...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

50 voturi

Ingrediente

  • 1 bucata carne de porc
  • 2 cepe potrivite
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 capatana usturoi
  • 2-3 linguri ulei
  • 1-2 linguri bulion
  • 1 lingura chili
  • putin delikat

Raporteaza reteta

Retete
de Vicky
Chiftelute de post

Chiftelute de post

Cartofi se dau pe razatoarea mare,ceapa se toaca marunt,usturoiul se piseaza,ciupercile se toaca

51 voturi    7 comentarii
1h
Retete vegetariene
Carne marinata in vin

Carne marinata in vin

Mi-am taiat carnea felii, si am pregatit condimentele, Usturoiul si ienibahar-ul le-am pisat si

21 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Saratele cu branza

Saratele cu branza

Cu cat branza este mai sarata cu ata ies mai bune saratelele, dar sa nu fie nici prea exagerat de

79 voturi    25 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Vicky (Chef de cuisine)

Sa-ti fie de bine RaduL.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu smantana Pulpe de pui cu smantana

Se pun pulpele la fiert si se curata foarte bine zeama de spuma. Se dezoseaza carnea si se taie cubulete. Se pune untul intr-un vas

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita Sarmalute in foi de vita

Se spală frunzele de viță de vie și le punem în apă clocotită, având grijă să nu se dizolve. Scoateți-le cu o

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Mancaruri cu carne
Briose aperitiv, cu carne tocata si cus-cus