autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de pui cu branza de burduf

Autor: roxana.radu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: roxana.radu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 noiembrie 2013

Ingrediente
1 piept de pui, 3 cepe, 1 ardei gras rosu, 1 ardei gras verde, 3 rosii, 1 conserva cu ciuperci, 4 cartofi, 1 conserva cu porumb dulce, 1 baton branza de burduf, 100 ml ulei, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

1 vot

Mod de preparare

Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei cu putina sare. Dupa 2 minute se adauga pieptul de pui taiat in cubulete. Se lasa sa se prajeasca in timp ce se taie legumele. Eu le-am taiat cu robotul de bucatarie dar, bineinteles, se pot felia cu un cutit (doar ca dureaza mai mult). Dupa cum spuneam, se feliaza cartofii (felii cat mai subtiri), ardeii si rosiile si se adauga peste amestecul de ceapa si pui. Se lasa sa fiarba 10 - 15 minute, apoi se adauga ciupercile, scurse de zeama, si porumbul. Se condimenteaza dupa gust. Se mai amesteca din cand in cand.
Cand cartofii sunt fierti, se stinge focul si se adauga batonul de branza de burduf si se amesteca cu tocanita.
Se serveste cald.

Ca precizari, in imagini nu am adaugat branza de burduf ci doar niste branza topita. Recomand totusi branza de burduf deoarece este mult mai gustoasa. De asemenea, in imagini, am folosit ghebe si nu ciuperci din conserva.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu branza de burduf" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sarmale din varza rosie cu carne de pui

Sarmale din varza rosie cu carne de pui

Varza roșie se curăță, apoi se scot cca. 12 bucăți de frunze.  Intr-un vas încăpător

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chec aperitiv cu seminte de chimen

Chec aperitiv cu seminte de chimen

Se pun in vasul de la mixer albusurile cu jumatate de lingura de chimen si le mixam la viteza mare

24 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 3 cepe
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 3 rosii
  • 1 conserva cu ciuperci
  • 4 cartofi
  • 1 conserva cu porumb dulce
  • 1 baton branza de burduf
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Tocanita cu ciuperci