autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de pui cu branza de burduf

Autor: roxana.radu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: roxana.radu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 noiembrie 2013

Ingrediente
1 piept de pui, 3 cepe, 1 ardei gras rosu, 1 ardei gras verde, 3 rosii, 1 conserva cu ciuperci, 4 cartofi, 1 conserva cu porumb dulce, 1 baton branza de burduf, 100 ml ulei, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

1 vot

Mod de preparare

Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei cu putina sare. Dupa 2 minute se adauga pieptul de pui taiat in cubulete. Se lasa sa se prajeasca in timp ce se taie legumele. Eu le-am taiat cu robotul de bucatarie dar, bineinteles, se pot felia cu un cutit (doar ca dureaza mai mult). Dupa cum spuneam, se feliaza cartofii (felii cat mai subtiri), ardeii si rosiile si se adauga peste amestecul de ceapa si pui. Se lasa sa fiarba 10 - 15 minute, apoi se adauga ciupercile, scurse de zeama, si porumbul. Se condimenteaza dupa gust. Se mai amesteca din cand in cand.
Cand cartofii sunt fierti, se stinge focul si se adauga batonul de branza de burduf si se amesteca cu tocanita.
Se serveste cald.

Ca precizari, in imagini nu am adaugat branza de burduf ci doar niste branza topita. Recomand totusi branza de burduf deoarece este mult mai gustoasa. De asemenea, in imagini, am folosit ghebe si nu ciuperci din conserva.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu branza de burduf" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Frittata cu legume si prosciutto crudo

Frittata cu legume si prosciutto crudo

Intr-o tigaie mai mare punem 2 linguri ulei de masline si punem feliile de prosciutto taiate julien

4 voturi    16 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
MANCARICA DE ARDEI COPTI CU SUC DE ROSII

MANCARICA DE ARDEI COPTI CU SUC DE ROSII

Ardeii se coc(eu ii coc in cuptor),se decojesc(pentru a se decoji usor se pun intr-o cratita cu capa

8 voturi    12 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 3 cepe
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 3 rosii
  • 1 conserva cu ciuperci
  • 4 cartofi
  • 1 conserva cu porumb dulce
  • 1 baton branza de burduf
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ficatei de pui cu mazare Ficatei de pui cu mazare

Se spala ficateii si se taie in cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita mica. Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Chiftele din dovlecel si ton Chiftele din dovlecel si ton

Curatam dovleceii de coaja, taiem pe jumatate si punem la fiert cu putina sare ( 25 minute). Ii scoatem intr-o strecuratoare unde cu

23 voturi    18 comentarii
1h
Aperitive
Chiftele (pârjoale) sau budincă din urzici