autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de pui cu branza de burduf

Autor: roxana.radu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: roxana.radu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 noiembrie 2013

Ingrediente
1 piept de pui, 3 cepe, 1 ardei gras rosu, 1 ardei gras verde, 3 rosii, 1 conserva cu ciuperci, 4 cartofi, 1 conserva cu porumb dulce, 1 baton branza de burduf, 100 ml ulei, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

1 vot

Mod de preparare

Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei cu putina sare. Dupa 2 minute se adauga pieptul de pui taiat in cubulete. Se lasa sa se prajeasca in timp ce se taie legumele. Eu le-am taiat cu robotul de bucatarie dar, bineinteles, se pot felia cu un cutit (doar ca dureaza mai mult). Dupa cum spuneam, se feliaza cartofii (felii cat mai subtiri), ardeii si rosiile si se adauga peste amestecul de ceapa si pui. Se lasa sa fiarba 10 - 15 minute, apoi se adauga ciupercile, scurse de zeama, si porumbul. Se condimenteaza dupa gust. Se mai amesteca din cand in cand.
Cand cartofii sunt fierti, se stinge focul si se adauga batonul de branza de burduf si se amesteca cu tocanita.
Se serveste cald.

Ca precizari, in imagini nu am adaugat branza de burduf ci doar niste branza topita. Recomand totusi branza de burduf deoarece este mult mai gustoasa. De asemenea, in imagini, am folosit ghebe si nu ciuperci din conserva.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu branza de burduf" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dulceata de ardei iute

Dulceata de ardei iute

In bucatarie imi place sa experimentez arome, gusturi, combinatii. Am citit de mult despre o dulceata

1 vot    0 comentarii
4h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Bors de varza cu rata

Bors de varza cu rata

Se portioneaza carnea de rata si se pune la fiert peste varza ce a fost data prin razatoare; se adauga

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 3 cepe
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 3 rosii
  • 1 conserva cu ciuperci
  • 4 cartofi
  • 1 conserva cu porumb dulce
  • 1 baton branza de burduf
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Supa de fasole verde cu costita afumata