Speli bine pulpele si le pui sa se rumeneasca in ulei incins, la foc mic.Cureti apoi ceapa, ardeiul si morcovul, tai ceapa marunt, ardeiul si morcovul si le adaugi peste pui.Le calesti impreuna cateva minute, apoi torni o cana cu apa si le lasi sa fiarba inabusit.4Cureti intre timp cartofii si ii tai cubulete.Cand mancarea este aproape fiarta, ii adaugi in cratita impreuna cu o ceasca de apa fiarta si lasi sa fiarba pentru aproximativ 20 minute.Dupa ce a fiert mancarea, o potrivesti de sare, pui si bulionul desfacut in putina apa si mai lasi la fiert pentru in ca 10 minute. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii