Tocanita de vita cu paste

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr paste din porumb
  • 450 gr pulpa de manzat
  • 2 cepe
  • 2 ardei
  • 1 morcov
  • 5 ciuperci champignon
  • condiment de gulas
  • delikat, piper, boia
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 lingurita pasta de ardei iute (Eros Pista)
  • 5 catei de usturoi
  • marar

Mod de preparare

Se calesc ceapa, ardeiul si morcovul in putin ulei. Se adauga carnea taiata cubulete, apoi ciupercile. Se lasa la calit, dupa care se condimenteaza si se adauga apa cat sa le acopere. Se lasa vreo 10 minute la fiert, dupa care se adauga pasta de tomate si cea de ardei iute, usturoiul dat prin presa si mararul tocat. Pastele se fierb dupa indicatiile de pe ambalaj, se scurg si se amesteca cu tocanita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pariziene cu branza dulce

Pariziene cu branza dulce

Reteta de pariziene cu branza dulce. Pariziene cu branza dulce reteta simpla. Reteta de cornuri pariziene cu umplutura de...

Pariziene cu branza dulce
Chiftelute aperitiv

Chiftelute aperitiv

Reteta de chiftelute aperitiv. Chiftelute aperitiv reteta simpla. Reteta de chiftelute pentru platourile cu aperitive....

Chiftelute aperitiv
Prajitura cu nuci si ciocolata

Prajitura cu nuci si ciocolata

Reteta de prajitura cu ciocolata si nuci. Prajitura cu nuci si ciocolata reteta pas cu pas. Retete de prajituri cu nuci....

Prajitura cu nuci si ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise