Se calesc ceapa, ardeiul si morcovul in putin ulei. Se adauga carnea taiata cubulete, apoi ciupercile. Se lasa la calit, dupa care se condimenteaza si se adauga apa cat sa le acopere. Se lasa vreo 10 minute la fiert, dupa care se adauga pasta de tomate si cea de ardei iute, usturoiul dat prin presa si mararul tocat. Pastele se fierb dupa indicatiile de pe ambalaj, se scurg si se amesteca cu tocanita.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii