Maruntiti ceapa si caliti-o in putin ulei. Adaugati dupa 5 minute si ardeiul maruntit. Mai lasati cateva minute si apoi adaugati ciupercile taiate marunt. lasati sa se caleasca cateva minute si apoi adaugati carnea taiata cubulete. Condimentati cu sare si piper si adaugati cate putin apa pana cand se face carnea. Dupa 20 de minute se pot adauga si rosiile taiate marunt. La sfarsit adaugam patrunjel. Pentru garnitura de cartofi fierbeti cartofii in coaja, apoi ii maruntiti si adaugati sare, faina si branza. Modelati bilute si puneti la cuptor pe o hartie de copt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii