autor:

gicuta

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de vitel cu morcov

Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 octombrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 octombrie 2015

Ingrediente
1 kg carne de vitel, 3 cepe, 4 morcovi potriviti ca marime, 2 linguri pasta de ardei, cca 500 ml supa de vita, 50 ml ulei, boia, piper, sare, patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

O tocanita simpla, hranitoare si foarte, foarte gustoasa.


Spalam carnea, o tamponam cu servetele si o taiem bucati potrivite.
Incingem uleiul intr-o cratita si adaugam carnea.Lasam la calit pana scade toata zeama din carne si aceasta se rumeneste frumos.
Adaugam ceapa curatata ,spalata si tocata cubulete.
Morcovul il curatam si spalam .
Cand ceapa se inmoaie bine, adaugam morcovul taiat rondele.
Lasam sa fiarba impreuna 5-10 minute, completam cu supa cat sa acopere carnea,adaugam sare, piper si boia.
Cand fierbe,dam cratita la cuptorul preincalzit pentru cca 1 1/2 la foc potrivit, pana carnea devine frageda. Daca este nevoie mai adaugam supa.
Spre final adaugam pasta de ardei si mai lasam sa fiarba 10-15 minute .
La sfarsit adaugam patrunjel tocat. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vitel cu morcov" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui umplut cu legume si kaiser

Pui umplut cu legume si kaiser

Puiul se spala si s sterge cu un servet. Cartofii, morcovii se curata si se taie rondele, se pune

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pui pe sare la cuptor

Pui pe sare la cuptor

Daca este necesar, se parleste puiul, apoi se spala, se "desface" pe piept. In tava aragazului,

27 voturi    3 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg carne de vitel
  • 3 cepe
  • 4 morcovi potriviti ca marime
  • 2 linguri pasta de ardei
  • cca 500 ml supa de vita
  • 50 ml ulei
  • boia
  • piper
  • sare
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de gicuta
Cozonac Rosenkranz

Cozonac Rosenkranz

Laptele caldut il amestecam cu 3 liguri de zahar si drojdia. Intr-un castron se cerne faina,

12 voturi    5 comentarii
4h
Aluaturi si Foietaje
Strudel cu mere

Strudel cu mere

Merele se calesc cu zaharul dupa care se adauga scortisoara si zaharul vanilat. Din apa, ulei , zahar,

15 voturi    6 comentarii
3h
Retete de post
Tort cu crema de zahar ars

Tort cu crema de zahar ars

Crema: Cele 8 linguri de zahar se pun la caramelizat in cratita. Cand este gata se tapeteaza peretii

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Crochete de cartofi, cu telemea si carne tocata