autor:

gicuta

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de vitel cu morcov

Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 octombrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 octombrie 2015

Ingrediente
1 kg carne de vitel, 3 cepe, 4 morcovi potriviti ca marime, 2 linguri pasta de ardei, cca 500 ml supa de vita, 50 ml ulei, boia, piper, sare, patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

O tocanita simpla, hranitoare si foarte, foarte gustoasa.


Spalam carnea, o tamponam cu servetele si o taiem bucati potrivite.
Incingem uleiul intr-o cratita si adaugam carnea.Lasam la calit pana scade toata zeama din carne si aceasta se rumeneste frumos.
Adaugam ceapa curatata ,spalata si tocata cubulete.
Morcovul il curatam si spalam .
Cand ceapa se inmoaie bine, adaugam morcovul taiat rondele.
Lasam sa fiarba impreuna 5-10 minute, completam cu supa cat sa acopere carnea,adaugam sare, piper si boia.
Cand fierbe,dam cratita la cuptorul preincalzit pentru cca 1 1/2 la foc potrivit, pana carnea devine frageda. Daca este nevoie mai adaugam supa.
Spre final adaugam pasta de ardei si mai lasam sa fiarba 10-15 minute .
La sfarsit adaugam patrunjel tocat. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vitel cu morcov" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pernite dulci de pui

Pernite dulci de pui

Se face intai un ''lapte de cocos'' din 1/4 l lapte cald in care lasam un sfert de ora cel putin

3 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Musaca de cartofi cu carne tocata

Musaca de cartofi cu carne tocata

Se curata cartofii si se taie rondele. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei. Dupa ce

733 voturi    57 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg carne de vitel
  • 3 cepe
  • 4 morcovi potriviti ca marime
  • 2 linguri pasta de ardei
  • cca 500 ml supa de vita
  • 50 ml ulei
  • boia
  • piper
  • sare
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de gicuta
Cozonac Rosenkranz

Cozonac Rosenkranz

Laptele caldut il amestecam cu 3 liguri de zahar si drojdia. Intr-un castron se cerne faina,

14 voturi    5 comentarii
4h
Aluaturi si Foietaje
Strudel cu mere

Strudel cu mere

Merele se calesc cu zaharul dupa care se adauga scortisoara si zaharul vanilat. Din apa, ulei , zahar,

23 voturi    8 comentarii
3h
Retete de post
Tort cu crema de zahar ars

Tort cu crema de zahar ars

Crema: Cele 8 linguri de zahar se pun la caramelizat in cratita. Cand este gata se tapeteaza peretii

20 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

4 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Sarmale cu carne in varza murata