O tocanita simpla, hranitoare si foarte, foarte gustoasa.
Spalam carnea, o tamponam cu servetele si o taiem bucati potrivite.
Incingem uleiul intr-o cratita si adaugam carnea.Lasam la calit pana scade toata zeama din carne si aceasta se rumeneste frumos.
Adaugam ceapa curatata ,spalata si tocata cubulete.
Morcovul il curatam si spalam .
Cand ceapa se inmoaie bine, adaugam morcovul taiat rondele.
Lasam sa fiarba impreuna 5-10 minute, completam cu supa cat sa acopere carnea,adaugam sare, piper si boia.
Cand fierbe,dam cratita la cuptorul preincalzit pentru cca 1 1/2 la foc potrivit, pana carnea devine frageda. Daca este nevoie mai adaugam supa.
Spre final adaugam pasta de ardei si mai lasam sa fiarba 10-15 minute .
La sfarsit adaugam patrunjel tocat. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii