Tocanita se face astfel:
-se curata legumele,se spala,apoi se pune intr-o cratita putin ulei se adauga ceapa taiata marunt,morcovul dat prin razatoarea cea mica,ardelul taiat in cuburi mici, se maesteca toate cu putina boia si se incalzeste putin in ulei apoi se dauga o cana de apa,intre timp se taie carnea in cuburi apoi se adauga peste legume, se adauga apa cat sa treaca peste carne,se pune piper,sare si cubul de vita.Se lasa sa fiarba pana e facuta carnea,spre sfarsit se adauga usturoiul si din cele 2 linguri de faina se face o ingroseala cu putina apa.Apoi se mai lasa sa clocoteasca inca putin apoi se pune patrunjelul verde sau uscat.
Piureul se face astfel:
-se curata cartofi, se spala, se tau si se pun intr-o oala si se dau la fiert se adauga si usturoiul.
-cand sunt fierti cartofi, se sfarama ,se adauga ulei,sare si lapte se amesteca bine pana devine o compozitie cremoasa.
Pofta Buna!!!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii