Ceapa, rosia si ardeii se taie marunt si se calesc in putin ulei. Se adauga carnea taiata bucatele mici, usturoiul, pasta de ardei, sare si piper . Peste carne se adauga o cana cu apa , se acopera cratita si se lasa sa fiarba carnea bine.
Se face mamaliguta punand intr-un litru de apa cu sare , 300 g malai( in ploaie) in momentul cand apa fierbe. Amestecam bine sa nu se faca cocoloase si lasam sa fiarba mamaliga. Amestecam din cand in cand.
Cand sunt bine fierte si carnea si mamaliguta se poat servi cu patrunjel verde tocat, deasupra.
Pofta buna !!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii