Reteta postata pe: 05 iulie 2008
Ingrediente
2 cepe, 3-4 catei usturoi, 1 piept de pui, 1 ceasca de malai, busuioc, sare, piper, 2-3 linguri smantana, vegeta/delikat, 100-150 gr unt, frunza dafin
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
ceapa se taie marunt si se caleste in unt, se adauga apoi pieptul de pui taiat julien, dupa ce s-a calit se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si delicat, se adauga 1 cana de apa calda. dupa 5-1 min se adauga frunza de dafin, unsturoiul jumatate taiat bucatele jumatate zdrobit apoi smantana si se amesteca bine. se mai adauga o cana de apa apoi malaiul si se amesteca pentru a evita formarea cocoloaselor. se lasa sa scada putin si dupa ce malaiul este fiert, se da la o parte. se presara patrunjet verde si ..pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "tocanitza cu malai" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
jules81 (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2013
Trebuie sa incercam!