ceapa se taie marunt si se caleste in unt, se adauga apoi pieptul de pui taiat julien, dupa ce s-a calit se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si delicat, se adauga 1 cana de apa calda. dupa 5-1 min se adauga frunza de dafin, unsturoiul jumatate taiat bucatele jumatate zdrobit apoi smantana si se amesteca bine. se mai adauga o cana de apa apoi malaiul si se amesteca pentru a evita formarea cocoloaselor. se lasa sa scada putin si dupa ce malaiul este fiert, se da la o parte. se presara patrunjet verde si ..pofta buna

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii