autor:

» » Mancaruri cu carne

tocanitza cu malai

Autor: alina sandor (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 05 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina sandor (Maestru bucatar)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 05 iulie 2008

Ingrediente
2 cepe, 3-4 catei usturoi, 1 piept de pui, 1 ceasca de malai, busuioc, sare, piper, 2-3 linguri smantana, vegeta/delikat, 100-150 gr unt, frunza dafin

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

ceapa se taie marunt si se caleste in unt, se adauga apoi pieptul de pui taiat julien, dupa ce s-a calit se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si delicat, se adauga 1 cana de apa calda. dupa 5-1 min se adauga frunza de dafin, unsturoiul jumatate taiat bucatele jumatate zdrobit apoi smantana si se amesteca bine. se mai adauga o cana de apa apoi malaiul si se amesteca pentru a evita formarea cocoloaselor. se lasa sa scada putin si dupa ce malaiul este fiert, se da la o parte. se presara patrunjet verde si ..pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "tocanitza cu malai" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • jules81

    jules81 (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2013

    Trebuie sa incercam!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 iunie 2010

    O reteta interesanta !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 3-4 catei usturoi
  • 1 piept de pui
  • 1 ceasca de malai
  • busuioc
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri smantana
  • vegeta/delikat
  • 100-150 gr unt
  • frunza dafin

Raporteaza reteta

jules81 (Chef de cuisine)

Trebuie sa incercam!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piept de pui crocant