Mod de preparare
Pulpa de porc si carnea afumata se taie cubulete potrivite, iar carnatii ii taiem rondele de 2 centimetri. In uleiul incins punem ceapa taiata solzisori. Dupa ce se inmoaie putin, punem pulpa de porc, amestecam bine si lasam sa se inabuse. Dupa ce s-a inabusit, adaugam carnea afumata si carnatii, mai lasam 5 minute si punem vinul ,100 ml apa si frunza de dafin, acoperim cu un capac si lasam la fiert in jur de 50 minute.Amestecam din cand in cand, iar daca este nevoie mai adaugam apa sau vin. Dupa ce au trecut cele 50 min., condimentam cu sare si piper,adaugam bulionul desfacut in apa, punem si usturoiul pisat si mai lasam inca 15 minute la fiert. Se serveste alaturi de o mamaliguta moale si oua ochiuri. Deasupra radem telemea.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii