autor:

Fara foto

» » Salate

Ton cu maioneza si ceapa

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
2 conserve de ton in ulei, 1 ceapa mare, maioneza de casa sau un tub de sos de maioneza, ardei gras pentru ornament

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se scurge tonul de ulei,se pune intr-un castron,apoi se adauga maioneza sau sosul de maioneza peste ton;
Ceapa se marunteste si de adauga peste pasta de ton. Cu ajutorul unei linguri se ia din compozitia rezultata si se pune pe ardei (care in prealabil a fost taiat felii);
Se serveste ca aperitiv.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ton cu maioneza si ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Salata cu ton

Salata cu ton

Pastele se fierb in apa cu putina sare. Cand sunt gata se trec printr un jet de apa rece si se aseaza

7 voturi    3 comentarii
15 min
Salate cu peste
paste la cuptor

paste la cuptor

se fierb pastele intr-o oala cu apa pana devin moi. se scurge apa, paste sunt puse in taza, tava

10 voturi    7 comentarii
40 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 conserve de ton in ulei
  • 1 ceapa mare
  • maioneza de casa sau un tub de sos de maioneza
  • ardei gras pentru ornament

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir

Spalam si se curatam calamarii, apoi ii taiem cubulete. Curatam si dam ghimbirul pe razatoarea mica. Calim ghimbirul si usturoiul intreg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Barcute de andive umplute cu salata exotica Barcute de andive umplute cu salata exotica

Spalam andivele, curațăm primele frunze si scobim cotorul apoi punem andivele în apă pentru circa 10 minute. Curățăm rodia

1 vot    1 comentariu
20 min
Aperitive
Salata cu ton si fasole boabe rosie