autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Ton cu maioneza si ceapa

Autor: aura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: aura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 iunie 2009

Ingrediente
2 conserve de ton in ulei, 1 ceapa mare, maioneza de casa, ardei gras pentru ornament, 1 knorr grecesc

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se scurge tonul de ulei,se pune intr-un castron,apoi se adauga maioneza sau sosul de maioneza peste ton;

Ceapa se marunteste si de adauga peste pasta de ton. Cu ajutorul unei linguri se ia din compozitia rezultata si se pune pe ardei (care in prealabil a fost taiat felii);

Se serveste ca aperitiv.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ton cu maioneza si ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Salata de brocoli cu tofu

Salata de brocoli cu tofu

Intr-o oala de aproximativ 2 litri punem brocoli desfacut buchetele in apa rece cu sare la fiert.

0 voturi    0 comentarii
30 min
Salate diverse
Salată caldă de orez cu leurdă și porumb

Salată caldă de orez cu leurdă și porumb

Am pus orezul la fiert în apă cu sare urmând indicațiile de pe ambalaj. De regulă, acest orez

3 voturi    2 comentarii
20 min
Salate diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 conserve de ton in ulei
  • 1 ceapa mare
  • maioneza de casa
  • ardei gras pentru ornament
  • 1 knorr grecesc

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Timbale de fasole si spuma de sunca Timbale de fasole si spuma de sunca

Cartofii curatati si spalati se pun la fiert in apa cu sare. Sunca se taie cubulete mici, apoi se freaca bine cu smantana si daca este

0 voturi    2 comentarii
50 min
Aperitive
Salata de pui cu maioneza Salata de pui cu maioneza

Se spala cartofii bine cu apa rece, apoi se fierb cu tot cu coaja, acoperiti cu apa si o lingura de sare. Cand se lasa intepati cu furculita

1 vot    1 comentariu
50 min
Aperitive
Salata Caprese