autor:

autor

» » Mancaruri cu peste

Ton (macrou) in sos de iaurt picant

   Specific: 

Filipine


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

Filipine


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
File de ton 6 portii, 250 ml iaurt, 200 ml lapte de cocos, 1/2 lamiie,, 10 gr. curry, 10 gr. enibahar pulbere,10 frunze de busuioc, 5 catei de usturoi, 10 gr sare,, o lingura de ulei, 5 gr. sofran, o legatura de marar, 25 gr. coniac fin

Dificultate: Redusa Timp: 5h

13 voturi

Mod de preparare

Fileul de peste se usuca bine intr-un prosop sau hirtie de bucatarie.
Uleiul se pune intr-un bol peste care se pune usturoiul bine pisat, mararul taiat foarte marunt si zeama de la lamiie. Se amesteca pina ce compozitia devine omogena, apoi se pun toate celelalte ingrediente si se amesteca in continuare pina face un pic de spuma. Se pun fileurile in aceasta pasta si se lasa la rece circa 5 ore.
Se serveste cu multe legume crude, asezate pe platou in jurul pestelui.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ton (macrou) in sos de iaurt picant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Scoici cu ciuperci si orez

Scoici cu ciuperci si orez

Pentru orez, punem intr-o oala apa, cubul de legume, sare si curcuma si le lasam sa fiarba. Cand

6 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
File de pangasius cu sos alb

File de pangasius cu sos alb

Pestele se tamponeaza cu prosop de hartie pentru a elimina surplusul de apa. Apoi il condimentam

2 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Imi place !

Dificultate

Redusa

Timp

5h

13 voturi

Ingrediente

  • File de ton 6 portii
  • 250 ml iaurt
  • 200 ml lapte de cocos
  • 1/2 lamiie,
  • 10 gr. curry
  • 10 gr. enibahar pulbere,10 frunze de busuioc
  • 5 catei de usturoi
  • 10 gr sare,
  • o lingura de ulei
  • 5 gr. sofran
  • o legatura de marar
  • 25 gr. coniac fin

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

104 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Peste la gratar cu sos de usturoi