autor:

Gustos_Ro

» » Mancaruri cu peste

Ton Tataki cu piure de broccoli

Autor: Gustos_Ro (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gustos_Ro (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 februarie 2014

Ingrediente
200 g ton rosu shasimi, 10 g cuisoare, 10 g piper negru, 50 ml ulei de masline Arpis, Sare &ndash dupa gust, Pentru piure:, 60 g cartofi, 120 g broccoli, 20 g unt, 20 ml lapte, Sare &ndash dupa gust, Piper &ndash dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Preparare ton tataki :

Cuisoarele si piperul se piseaza. Tonul se trece prin amestecul de condimente si se pune la sotat pe toate partile, pana capata o crusta aramie, intr-o tigaie cu ulei Arpis incins. La sfarsit tonul se taie in 6 – 7 felii egale.

Preparare piure broccoli: Cartofii si brocoli se fierb separat. Dupa fierbere se lasa la scurs si se amesteca cu mixerul, impreuna cu untul si laptele, pana cand se obtine o pasta omogena.

Se adauga sare si piper dupa gust.

Reteta face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis si Restaurantul Il Corso.

Reteta italiana a fost oferita si preparata de Restaurant Il Corso si poate fi degustata zilnic, in cadrul restaurantului din Str. Alexandru Constantinescu nr. 1, Bucuresti, sector 1 (Rondul Arcului de Triumf).
Daca ti-a placut reteta noastra "Ton Tataki cu piure de broccoli" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Macrou in 2 feluri

Macrou in 2 feluri

Se decongeleaza peştele şi se taie în bucăti potrivite. Se scurge de apă şi se zvăntă cu

5 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Orez cu peste (Peixe com arroz)

Orez cu peste (Peixe com arroz)

Spalam legumele si taiem in bucati potrivite, taiem in cuburi carnea curata fara pielita si oase

17 voturi    10 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 200 g ton rosu shasimi
  • 10 g cuisoare
  • 10 g piper negru
  • 50 ml ulei de masline Arpis
  • Sare &ndash dupa gust
  • Pentru piure:
  • 60 g cartofi
  • 120 g broccoli
  • 20 g unt
  • 20 ml lapte
  • Sare &ndash dupa gust
  • Piper &ndash dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Gustos_Ro
Pilaf cu pui si legume la Philips Multicooker

Pilaf cu pui si legume la Philips Multicooker

Philips Multicooker are un program special pentru pilaf si instructiuni pentru preparare. Dupa 40

9 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Berbecut cu sos de legume

Berbecut cu sos de legume

Pulpa de berbecut impreuna cu usturoiul, piperul, sarea, foile de dafin, uleiul de masline si vinul

3 voturi    1 comentariu
1h 40 min
Fripturi
Vinete umplute - reteta din Muntenia

Vinete umplute - reteta din Muntenia

Se taie vinetele in doua pe lungime si se pun in apa cu sare pentru 30 de minute. Se scot din apa,

13 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Crap prajit cu garnitura de cartofi natur