autor:

Gustos_Ro

» » Mancaruri cu peste

Ton Tataki cu piure de broccoli

Autor: Gustos_Ro (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gustos_Ro (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 februarie 2014

Ingrediente
200 g ton rosu shasimi, 10 g cuisoare, 10 g piper negru, 50 ml ulei de masline Arpis, Sare &ndash dupa gust, Pentru piure:, 60 g cartofi, 120 g broccoli, 20 g unt, 20 ml lapte, Sare &ndash dupa gust, Piper &ndash dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Preparare ton tataki :

Cuisoarele si piperul se piseaza. Tonul se trece prin amestecul de condimente si se pune la sotat pe toate partile, pana capata o crusta aramie, intr-o tigaie cu ulei Arpis incins. La sfarsit tonul se taie in 6 – 7 felii egale.

Preparare piure broccoli: Cartofii si brocoli se fierb separat. Dupa fierbere se lasa la scurs si se amesteca cu mixerul, impreuna cu untul si laptele, pana cand se obtine o pasta omogena.

Se adauga sare si piper dupa gust.

Reteta face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis si Restaurantul Il Corso.

Reteta italiana a fost oferita si preparata de Restaurant Il Corso si poate fi degustata zilnic, in cadrul restaurantului din Str. Alexandru Constantinescu nr. 1, Bucuresti, sector 1 (Rondul Arcului de Triumf).
Daca ti-a placut reteta noastra "Ton Tataki cu piure de broccoli" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Plachie de crap

Plachie de crap

Pestele se curata se spala bine si se imparte se prajeste putin -dar nu este obligatoriu eu l-am

4 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
File de peste,prajit

File de peste,prajit

Pestele se prajeste in toate tarile;difera,uneori,garniturile;in Romania se maninca,de obicei,cu

5 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 200 g ton rosu shasimi
  • 10 g cuisoare
  • 10 g piper negru
  • 50 ml ulei de masline Arpis
  • Sare &ndash dupa gust
  • Pentru piure:
  • 60 g cartofi
  • 120 g broccoli
  • 20 g unt
  • 20 ml lapte
  • Sare &ndash dupa gust
  • Piper &ndash dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Gustos_Ro
Pilaf cu pui si legume la Philips Multicooker

Pilaf cu pui si legume la Philips Multicooker

Philips Multicooker are un program special pentru pilaf si instructiuni pentru preparare. Dupa 40

7 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Berbecut cu sos de legume

Berbecut cu sos de legume

Pulpa de berbecut impreuna cu usturoiul, piperul, sarea, foile de dafin, uleiul de masline si vinul

2 voturi    1 comentariu
1h 40 min
Fripturi
Vinete umplute - reteta din Muntenia

Vinete umplute - reteta din Muntenia

Se taie vinetele in doua pe lungime si se pun in apa cu sare pentru 30 de minute. Se scot din apa,

10 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Crap de dunare copt