Ingredientele se pun intr-un bol si se amesteca bine.Framantam aluatul si-l lasam la crescut 45 mi dupa care-l punem intr-o forma rotunda(20 cm diametru) si-l mai lasam sa cresca iar 30 min si apoi il dam la cuptor la foc mediu.Cand este copt il scoatem din forma si-l lasam sa se raceasca.
Crema de branza:
Amestecam cele doua feluri de branza si smanatana pana cand se omogenizeaza.Oprim din acesta crema 5-6 linguri iar la restul adaugam ciupercile care au fost fierte tocate marunt,ardeii tocati marunt,somonul taiat marunt si mararul tocat.Hidratam gelatina in 2-3 linguri de apa,apoi o topim si apoi o amestecam la compozitia de branza doar inainte de a folosi crema nu mai devreme.Blatul se taie in trei felii.Asezam prima foaie pe platou,punem jumatate din compozitia de branza peste care asezam felii de sunca presata.Repetam operatia si pesteal doilea blat.
Reteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu mentaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii